Somriga inredningsdetaljer – Guld V.s turkos

En riktigt snygg färgkombo som poppat upp är turkost blandat med guldfärgade inredningsdetaljer. Hm Home är som vanligt riktiga trendsättare när det kommer till detaljer på rätt plats på rätt årstid. Denna lätt Bohemic shic kollektion ger somriga vibbar av lyxigt sommarhus vid havet.

Turkost är sommar och turkost ihop med guld är bara en liten bit av decor heaven!

Inredningsdetaljer

inredning online

inredningsdetaljer

Är inte dessa inredningsdetaljer bara ljuvliga? Duka till fest med turkos duk, guldiga detlajer och en rejäl blomsterkvast som kronan på bordsverket. En bohemisk dukning med vibbar till Medelhav, soldränkta vita stränder och matchande turkost hav.

inredningsdetlajer

Inredningsdetaljer

I väntan på sommaren den ljuvliga är det så härligt att inspireras av alla härliga somriga inredningsdetaljer som florerar just nu i alla butiker. Jag hoppas att ni känner för att pimpa till hemmet i somrig outfit nu och jag passar på att önska er en riktigt vårsolig härlig helg :)

Feng Shui fakta turkos:

Turkost är en blandning mellan grönt och blått. Här är lite fakta om de båda färgernas betydelse för hälsan i hemmet.

Grönt: Den gröna färgen förknippas med träelementets energi. Den symboliserar tillväxt, bot, överflöd, välstånd, freden, glädjen, samverkan och harmonin. Den kan användas mot stress och känslomässiga problem.

Blått: Den blåa färgen symboliserar vattnets energi. Den förknippas med sanningen, ärligheten, inspirationen och kreativiteten, liksom med lugnet, introspektionen, ensamheten, kyligheten och allvarsamheten. En kall färg som bör undvikas i sovrum då den dödar all passion.

Dekorera mera!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

3 kommentarer

Ekenäsliv fredag, april 1, 2016 - 10:54

Såå himal fina bilder!!
Precis mina färger :)
Ha en riktigt fin helg!
Kram Anna

Svara
Jeanette Thomsen fredag, april 1, 2016 - 14:29

Härliga detaljer :)

Svara
Tilda lördag, april 2, 2016 - 22:07

Såå snyggt! :)

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 kommentarer 218 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis