fbpx

Sommarminnen och höstångest

Vi är nu snart inne i Augusti och jag måste medge att jag fick en släng av höstångest förra veckan. Det är en speciell typ av ångest som jag får varje år när sommaren börjar ta slut. Ett vemod sveper över mig och får mig inse att det underbara alltid är alldeles för kort. JA sommaren i Sverige är på tok för kort, så länge som vi väntat i mörker så förtjänar vi några månader till av ljus och värme :)

sommarminnen

sommarminnen 2

sommarminnen 3

sommarminnen 4

sommarminnen 5

sommarminnen 6

sommarminnen 7

sommarminnen 8

sommarminnen 9

sommarminnen 10

Sommarminnen

Vi får helt enkelt skapa så många vackra sommarminnen som går, lagra dem i minnesbanken och ta fram dem för att värma själen med i vinterrusket. Jag har som sagt inspirerats mycket av salt hav och ö-liv denna sommar. Något jag tänker fortsätta att inspirera er med ett bra tag in mot annalkande höst.

Ovan bjuder jag på den ljuvligaste sommarkollektion jag sett på länge från butik shopruche.com Man kan genom bilderna känna havets svalkande vindar och sommarsol brännandes mot bara ben.

För jag vägrar släppa in hösten än…bara ett tag till vill jag njuta av ljuvlig Svensk sommar med smak av jordgubb, grill och hemmagjord fläderblomssaft :)

Någon mer än jag som kan känna lätt höstångest???

Ha en fin dag!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis