Utemöbler inspiration – topp modernt i trädgården

Detta är bara GILLA på utemöbler fronten…. Det franska designföretaget EGO Paris senaste alster är KUBE, en praktisk allt-i-ett-möbel för som fungerar perfekt som utemöbler. Istället för att släpa runt på flera tunga utemöbler går denna universalmöbel smidigt att förvandla.

Den är en skön mix av solsäng, stol, puff och bord. Den finns i flera läckra färger, är perfekt att relaxa i och är en riktig designer-hit när det kommer till smarta utemöbler enligt mig.

Utemöbler inspiration

utemobler-inspiration

kube-ego-paris-black-pink

Ego Paris utemöbler går lätt att flytta runt vart som helst i trädgården.

cube-mobler

 

De här smarta utemöblerna går lätt att förändra och förvandla. Från solsäng till bord på en minut det gör det enklare när alla gäster anländer till sommarpartyt :)

kube-ego-paris-5-utemöbler-kube

Snygga färger har även de här utemöblerna, det känns modernt och fräscht.

kube-ego-paris-8-utemöbler-kube

Utemöbler inspiration

Får mig att drömma om lata sommardagar och långa ljumma nätter utan slut :) Vackra och bekväma utemöbler är A och O när det gäller utomhus njutning och festande under långa varma sommarnätter ;)

Vad gillar ni moderna utemöbler som de här ??

LOVE M

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis