fbpx

Partytält inspiration och billiga tips

Det är dags för sommar och lite skön partytält inspiration och tips för en lyckad fest. Det behöver inte osa barnparty med plastmuggar över ett partytält nej se här hur fint man kan inreda det :)

Partytält

 

Inred ert partytält som en matsal utomhus, här i härlig medelhavsinspirerad stil. Fjärilarna är LOVE :)

svensk inredningsblogg

svenska inredningsbloggar

inredningstips

Partytält billigt

Detta är ett riktigt partytält KAP i min bok det heter Easy up och ni hittar det hos Rusta för endast 695 kr

Partytält

När jag var liten hade vi alltid ett stort tält i ena sidan av vår stora trädgård. Det var tradition att varje år med stor möda sätta ihop alla tältpinnar och bygga upp ett extrahus i tyg. Ibland sov jag och min kompis i tältet och vi låg med ficklampor tända till sent in på natten. Vi åt även middagar i tältet och morfar satt alltid och la patians.

Tält i trädgård representerar för mig sommar och mysiga utestunder, tält i vildmarken bland myggor och ormar Hmmmm NO :)

Nutidens partytält är en helt annan grej, de går att inreda som ett riktigt hus. Ska man ha sommarparty för många gäster är ett partytält den allra bästa lösningen. Vi vet ju alla vid det här laget att Svenskt sommarväder är sjukt opålitligt, ett tält gör iaf. festen garanterat regnfri:) Ett tips är att göra partyfint genom att hänga upp ljusslingor i taket och längs väggarna. Det blir en supermysig effekt när mörkret faller över sommarfesten.

Helgen är här….upp med trädgårdstältet och Let’s Party! :)

Har ni några minnen av tält???

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis