fbpx

Sommarinspiration: havsutsikt to die for

sommarklanning

parasoll

havsutsikt

inredningsblogg

inredningstips

utemobler

karlshamn

Havsutsikt

Vissa har det vi alla drömmer om…läget, den där eftertraktade tomten med havsutsikt. Jag har i sommar bott några meter ifrån havet och vet vad det innebär. Det är som om hjärtat öppnas och all stadstress bara rinner av i kapp med vågornas svalkande kluck. Det finns helt enkelt inget bättre än att vakna gå ner på bryggan, hoppa i och känna svalt vatten omsluta kropp och själ. Det bästa är att sitta en ljus sommarkväll och se det magiska skådespel på himlen över havet innan solen går i mörker.

Man kan ha hur flådig kåk och lyxig våning som helst, men inget mäter sig med att bo granne med havet och den frihet det ger.

“Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo. Några månader om året, så att själen kan få ro…” skriker jag ut i sann Ulf Lundell-anda :)

Vilken är er drömutsikt???

Ha en härlig vecka!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis