fbpx

Sommarinspiration: Blå som himmel & hav

bauta100 (4)

balkonger

inredningsblogg

porslin

inredningstips

iPhone bak 22 juni 2013 1207

Köpställen: MIO, Room, IKEA, HM home

[hr]

Många frågar vart jag hämtar inspiration från till alla inlägg jag gör på inredningvis. Nu kan jag svara att det är från de omgivningar som ger min själ kraft och inre ro. På sista tiden har jag som ni vet vistats mycket i skärgårdmiljö omringad av många olidligt sköna sommarhus. Detta har givit mig känslan av hav, salta dopp och svalka…med andra ord färgen BLÅ.

Detta kommer spegla sig mycket i sommarens inlägg här i bloggen och jag bjuder här på lite härlig marin inspiration till sommarens uteliv på balkong och i trädgård. Blått är verkligen sommarens färg då den svalkar ett överhettat sinnelag och ger ett inre lugn. Den vackraste kombinationen är klassisk skärgårdsinteriör med vit inredning med flera djupblå detaljer.

På midsommar lyssnade jag på en av mina Svenska favolåtar med Ted Gärestad och vad kan väl vara mer passande än hans textrad: Himlen äro oskyldigt blå :)

Vad tycker ni om himlen och havets färg???

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis