bauta100 (4)

balkonger

inredningsblogg

porslin

inredningstips

iPhone bak 22 juni 2013 1207

Köpställen: MIO, Room, IKEA, HM home

[hr]

Många frågar vart jag hämtar inspiration från till alla inlägg jag gör på inredningvis. Nu kan jag svara att det är från de omgivningar som ger min själ kraft och inre ro. På sista tiden har jag som ni vet vistats mycket i skärgårdmiljö omringad av många olidligt sköna sommarhus. Detta har givit mig känslan av hav, salta dopp och svalka…med andra ord färgen BLÅ.

Detta kommer spegla sig mycket i sommarens inlägg här i bloggen och jag bjuder här på lite härlig marin inspiration till sommarens uteliv på balkong och i trädgård. Blått är verkligen sommarens färg då den svalkar ett överhettat sinnelag och ger ett inre lugn. Den vackraste kombinationen är klassisk skärgårdsinteriör med vit inredning med flera djupblå detaljer.

På midsommar lyssnade jag på en av mina Svenska favolåtar med Ted Gärestad och vad kan väl vara mer passande än hans textrad: Himlen äro oskyldigt blå :)

Vad tycker ni om himlen och havets färg???

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

25 Comments

 1. Som att bli knockad av sommaren=))
  Underbara inspirationsbilder minst sagt!

  Hoppas att du har fina dagar//Hannis

 2. Stunning images Maria! It’s still rainy here :( The forecast is for sunny skies..looking forward to that!

 3. jag har alltid älskat kombinationen blått och vitt. Mitt absoluta favorittema när det kommer till inredning i färger.

  tack för din kommentar sist.
  Det gjorde att jag inte kunde utesluta bloggen till 100% under sommaren.

  Kärlek till Dig! <3

  Kram
  Stoffe

 4. Dearest Maria,
  Lovely post and you are so right about the calming and soothing qualities of blue…
  That’s SUMMER!
  Hugs,
  Mariette’s Back to Basics
  gplus.to/MariettesBacktoBasics

 5. Hi MAria! What a beautiful summer inspiration! Love blue and white together, your images are perfect!:) Kisses and hugs! xo

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.