fbpx

Ett magiskt sommarhus i Frankrike

Alla som drömmer om ett stort sommarhus i Frankrike räck upp en hand :) Detta är det bortom underbara Franska lantställe där den kända modedesignern Julia Leach från märket Chance slappnar, laddar sina batterier samt hämtar inspiration.

Sommarhus i Frankrike

inredningsblogg

koksinredning

Så enkelt men ändå så otroligt underbart inspirerande är denna enkla öppna planlösning i en hylla i köket.

badrumsinredning

badkar med tassar

marknad

Oh lala vad är väl en tripp till France utan de härliga Franska marknader överallt :)

Här syns minsann inga inplastade frukter ala ICA Jag menar hur trött blir man inte på att plasta in även FUKTEN ? onödigt slöseri med både miljö och mänskliga resurser ! plast på frukt borde förbjudas och titta på eko-marknader som den ovan SÅ ska frukt hanteras även i Svensk matdisk.

sommarhus frankrike

Mat, mat, mat vi befinner oss ju i matlandet nummer ett och såklart blir det då något läckert till middag :)

inredningstips

reseinspiriation

En Fransk sommarhusdröm har blivit sann :)

Sommarhus i Frankrike

Dorodgne (nära Bordeaux i sydvästra Frankrike) är den plats där detta vackra stenhus ligger och insidan är som en Fransk sommardröm för mig – vit, enkel men med massor av gamla möbler och accessoarer från det förflutna. Jag kan helt klart förstå att man kan hämta kraft från semester där.

Det roliga är att Julia själv började med att just drömma. Hon såg nämligen huset online och gjorde en bookmark på det som favorit bland andra hus i samma område. Efter hon besökt drömhuset första gången i Frankrike insåg hon direkt att det var bättre live än på bild och slog därför till.

Allt börjar med en dröm och en vision och vem vet någon gång kanske sommardrömmen om ett härligt hus i Frankrike blir sann även för lilla mig :)

Jag vill ha sommarhus i Frankrike, vilket ställe i världen skulle ni vilja ha sommarhus på?

Ha en skön dag :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis