Det är så svårt att släppa den pastellfärgade inredningen vi sett hela sommaren. Vill inte ha mörker regn och rusk än det får fasen vänta :)

Här bjuder fröken Inredningsvis därför på lite ljuvlig inredning inspiration med smak av sensommar pastell, smakar mmmmm lovely

Inredning inspiration

inredning inspiration

sanggavel

barnsang

Lite inredning inspiration till barnrummet är aldrig fel här i ljuvt pastellblått. Passar både liten flicka och pojke iaf enligt mig.

chokladkaka
mmm the taste of sweet Summer berries :)

prydnadskuddar

Pastell blått är bara UNDERBART är det inte ? påminner om härliga hav :)

sommarklanning

solbrillor

Inredning inspiration

Det är värmebölja ala sensommar här i Göteborg. Jag vägrar därför släppa sommarens pastell tema för att ge vika för mustiga höstfärger…inte än iaf :) Jag har personligen väldigt svårt för att ha mörkt hemma, speciellt på vintern då hela Sverige går under vinter täcket.

Jag har aldrig varit en sådan person som följer trender slaviskt, varken inom decor eller mode. Jag väljer istället det mitt hjärta brinner för och som ger mig glada fjärilar i magen. Det som gör mig glad är pastell karamell, ljuvliga rosa toner blandat med krispigaste snövitt och en doft av nybakad chokladkaka.

Hösten får helt enkelt vänta….. låt oss istället suga in de sista lata sommar vibbarna.

Hoppas ni gillat min inredning inspiration ala pastellkaramell :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

10 Comments

 1. Jag håller helt med om att det är märkligt att inreda mörkt när det blir mörkt ute. Jag har insett att jag med åren blivit alltmer rosa i mitt val. Det kanske beror på att jag är ensam dam i ett hushåll fullt med gossar, mannagryn och män. Vad vet jag. Fint är det i alla fall, med rosa.

 2. These are all so soothing and beautiful!
  I need things light year round as well, with just pops of color…
  We have a fairly long winter here too!
  xoxo,
  – Irina

 3. I love this! I have a soft spot for dusky pink, too – I’ve always been a blue girl (my wardrobe is almost all blue and grey) but pink makes me happy. Pastels are definitely my favourite – ballet and watercolours. <3

 4. I wished my house and bedroom look like that! :(

  Btw please check out this new Bloggers Against Social Injustice network!

  Play your part, join us and worldwide bloggers to take a stand against social injustices!

  You can join the Bloggers Against Social Injustice network today & help us make a difference for those whose voices are not being heard!

  There are different events Bloggers Against Social Injustice hosts to help educate and fund change to help end atrocities like sex trafficking (AKA slavery!) but to really turn heads, we need your help!

  I really hope to see you there.It’s just a click away and you can make this world a better place.

  * We have GFC, bloglovin, twitter and FACEBOOK too! ^_^ *

  Check the website out today @ http://bloggersagainstsocialinjustice.blogspot.com

  Cassandra
  backtofiveBloggers Against Social Injustice

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.