fbpx

Inredning inspiration: pasteller att smälta för

Det är så svårt att släppa den pastellfärgade inredningen vi sett hela sommaren. Vill inte ha mörker regn och rusk än det får fasen vänta :)

Här bjuder fröken Inredningsvis därför på lite ljuvlig inredning inspiration med smak av sensommar pastell, smakar mmmmm lovely

Inredning inspiration

inredning inspiration

sanggavel

barnsang

Lite inredning inspiration till barnrummet är aldrig fel här i ljuvt pastellblått. Passar både liten flicka och pojke iaf enligt mig.

chokladkaka

mmm the taste of sweet Summer berries :)

prydnadskuddar

Pastell blått är bara UNDERBART är det inte ? påminner om härliga hav :)

sommarklanning

solbrillor

Inredning inspiration

Det är värmebölja ala sensommar här i Göteborg. Jag vägrar därför släppa sommarens pastell tema för att ge vika för mustiga höstfärger…inte än iaf :) Jag har personligen väldigt svårt för att ha mörkt hemma, speciellt på vintern då hela Sverige går under vinter täcket.

Jag har aldrig varit en sådan person som följer trender slaviskt, varken inom decor eller mode. Jag väljer istället det mitt hjärta brinner för och som ger mig glada fjärilar i magen. Det som gör mig glad är pastell karamell, ljuvliga rosa toner blandat med krispigaste snövitt och en doft av nybakad chokladkaka.

Hösten får helt enkelt vänta….. låt oss istället suga in de sista lata sommar vibbarna.

Hoppas ni gillat min inredning inspiration ala pastellkaramell :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis