fbpx

REA på soffor för allas smak (och bak)

(Innehåller annonslänkar)

Just nu är det stor REA på soffor! Soffan är verkligen kungen av all inredning hemma. Genom att byta soffa och färg på soffan så ändras hela rummet. All inredning runt utgår ju från soffan, inte konstigt det är extra viktigt att välja rätt. När ni väljer ny soffa tänk på vilken känsla ni vill ha i rummet. Vill ni ha en exklusiv loungekänsla? Eller kanske den nya trendiga avskalade naturkänslan. Gör en moodboard med drömsoffan i centrum, samla inspo från Pinterest och Instagram.

På så vis får ni en känsla redan innan  ni köpt soffan hur rummet kommer se ut. Även vilken klädsel soffan ska ha är viktig. Beroende på slitage och hur många som kommer nöta på soffan därhemma.

LÄS MER: Köpa Ny Soffa – 6 Tips Att Välja Rätt

Det är som sagt just nu stor soffor REA och här presenterar jag några riktiga soff favoriter.

Soffor REA

Ni hittar soffa med rabatt ovan HÄR

40 % RABATT PÅ SOFFOR

Ni hittar soffor med rabatt 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

30 % RABATT PÅ NEWPORT SOFFOR

 

Ni hittar soffor ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Soffa ovan med rabatt finns HÄR

Soffor med REA ovan hittar ni HÄR

 

Moderna mulliga former

Ni hittar nya soffor ovan HÄR HÄR och HÄR

Ni hittar soffa ovan HÄR

REA BEIGE SOFFOR

Soffor ovan hittar ni HÄR

Ni hittar grå soffa ovan HÄR

REA GRÅ SOFFOR

Grå soffor ovan finns HÄR

SOFFBORD ATT MATCHA MED

Ni hittar alla bord ovan HÄR

Till soffan är det viktigt med rätt matchande soffbord. Man kan säga att soffbordet är soffans lyxiga smycke.

REA GRÖNA SOFFOR’

Gröna soffor ovan hittar ni: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

Soffa ovan HÄR

3 snabba tips för ett nytt soffköp

1. Klädsel

Är en otroligt viktig fråga för att få en soffa eller bäddsoffa som håller länge. Beroende på hur familjen ser ut krävs olika hållbarhet och tålighet. Har du små barn och husdjur – egna, eller som ofta kommer på besök – är det extra viktigt att soffan är tålig. Tygklädsel ska helst vara både tvättbar och med vändbara dynor.

Polyester, polyuretan och liknande syntetmaterial är mycket slitstarkt.  Bomull är också slitstarkt men bleks med tiden av starkt solljus och bör impregneras efter en tid för att behålla sin smutsavvisande yta. Läder, anilin blir ofta bara vackrare med åren, men kräver visst underhåll.

2. Vilken storlek?

En soffa eller soffgrupp dominerar ofta vardagsrummet. Har du ett litet vardagsrum passar nätta modeller, gärna på ben, sittplatserna kan vara lika många ändå. Den nya soffan måste inte heller stå på samma ställe som den gamla, eller – som så ofta i svenska hem – längs med väggen. Provmöblera, i huvudet, på papper eller på nätet. Tänk också på övrig inredning och ljuset i rummet. Ska soffan smälta in eller sticka ut….bara du har svaret.

3. FÄRG

En svart soffa i ett mörkt hörn är sällan en bra idé, men har du förälskat dig kan du förstås anpassa belysningen. Var däremot försiktig med att impulsköpa den heta röda bäddsoffan du tyckte var så fin i butiken. Det kan efter en månad sluta med psykos av färgöverdos…(baserat på egen erfarenhet:) Satsa då hellre på ljus soffa och färgade kuddar som accentfärger istället.

Slutsummering – Soffor REA

Jag hoppas ni hittar drömsoffan i detta inlägget. Missa inte heller vår special om soffans historia från dåtid till nutid. Och om ni fyndar en soffa i detta inlägg, fota soffan gärna hemma sen och maila till oss. Vem vet er nya soffa och vardagsrum kan komma med här på Inredningsvis..

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis