(Innehåller Ellos Jotex Newport Soffadirekt annonslänkar)

Ni MÅSTE besöka Södra skärgården i Göteborg! Det gjorde jag i helgen och det har verkligen blivit sommar i överdos på sista tiden med härlig värme som håller i sig. Jag tog mina sletna badkläder och drog till min egen lilla favo ö pärla Asperö. Häng med till lill-landet av flakmoppar, gooooaaaaa fiskargubbar och grymma klippbad med salt bad!

LÄS MER: Bästa sommar REA från 4 kända butiker

Södra skärgården

södra skärgården
INGEN sommar utan äkta klippbad i skärgården :)

I södra skärgården på min lilla ö-pärla Asperö ligger en urmysig badplats jag varmt rekommenderar er att besöka. Det finns två bryggor och ett mindre hopptorn. Det är härlig fläkt från havet och perfekt ställe att picknicka på eller myshångla :)

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

asperö

På Asperö och allmänt i Södra skärgården är bilar ett minne blott nej här får ni tampas med gamla härliga flakmoppar. Hela familjer puttrar förbi och hälsar vänligt på oss turister.

LÄS MER: Att bo på Brännö är att bli sitt sanna jag – min semester krönika

Här ser vi två trendiga flakmoppar i höstens färger blå och grön, varför inte prova ragga ala flakmoppe haha :)

bad göteborg

En mysig infart till asperö mot Brännö och här ser vi färjan jag åkte på väg in. Det tar bara ca tio minuter från Saltholmen till Asperö med båten. Vad är väl härligare än att åka båt på böljan blå en stekhet sommardag :)

Sommaren ska spenderas till havs PUNKT!

beach volley göteborg

På Asperö finns även en liten lanthandellik butik samt denna härliga beach volley boll plan.

södra skärgården asperö

Södra Skärgården

LÄS MER: 4 Afternoon tea ställen i Göteborg ni måste besöka 

Åk till Asperö om ni vill njuta av LUGN, tysthet, salt bad och ogriniga glada folk till skillnad från oss värmegriniga landkrabbor :)

Fler Södra skärgården tips hägrar snart.

Bada på i helgen nu !

LOVE M

OUTLET REA PÅ INREDNING – upp till 70 % rabatt

 

All inredning med REA ovan hittar ni HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

4 Comments

  1. Härliga skärgården. För 7 år sedan hade jag en egen motorbåt, man kunde sova i. Saknar det lite faktiskt. Hade en egen trampolin, hihih.
    kramisen på dig

  2. Åh det ser alldeles bedårande ut – som en härlig sommardag när man var liten och kunde ta cykeln överallt! Slår vad om att det dessutom var hyfsat varmt i vattnet efter värmeböljan som ni haft!

    Och tack för att du kikade förbi bloggen! Jag är så fascinerad av dessa storslagna engelska herrgårdar och slott där inredningen ifrån 17- och 1800 talet bevarats – man förväntar sig den tidens Counts och Countesses komma svepande runt nästa hörn vilket ögonblick som helst. Jag har några fler ställen uppradade för besök och längtar SÅ – självklart med en mysig afternoon tea efteråt :)

    Kram iida

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.