fbpx

Sockersöt barninredning att älska från Barnparadiset

Hög tid för lite söta smarta barninredning tips här på bloggen! Jag har försummat alla mammor ett tag men nu så får ni det allra bästa tänkbara. Veckans utvalda butik barnparadiset.se är nämligen sprängfylld med barnsaker som garanterat smälter hjärtat vid första åsyn.

Letar ni presenttips till barnen eller bara vill förnya barnrummet inför 2017 då ska ni spana in detta!

Barninredning

barninredning

Smart och söt spjälsäng med sänghimmel och myggnät allt i ett!

sanghimmel-barnrum

Barnsängar med sänghimmel!

Vilken prinsessa vill inte sova i denna drömsäng? Jag blir tom. sugen på sänghimmel själv när jag ser det romantiska skira tyget.

Barnparadiset.se har massor av fina barnsängar med sänghimmel i olika färger till kanon priser.

barninredning-detaljer

Söta barnsaker!

Hos barnparadiset finns ett stort sortiment av barnprylar som passar till alla barnrum oavsett vilken färg man än väljer i rummet. Perfekta presenter och julklappar till alla små snälla änglar.

garderob-barnrum

Hur söt! En öppen garderob mini passar perfekt i den lilla prinsessans första rum.

dukning-barn

Barnservis i sockersött rosa!

dockhus-barnrum

Dockhus!

Detta dockhus hade jag ÄLSKAT att inreda som barn! Tomt och redo att fyllas kan inte bli bättre och är även väldigt bra för att få barnens kreativa skapande sida att utvecklas.

Vem vet kanske ni har en blivande inredare i familjen:)

barnsaker

En söt vimpel är alltid perfekt till barnkalaset!

barninredning-vit

Vit barninredning!

Barnparadiset har delat upp sortimentet i olika färger beroende på om man vill ha rosa, blå eller vitt. Här ser vi några ursöta lätt vintage inspirerade barnsaker från det vita sortimentet.

Nedan fantastiskt fina vita spjälsängar för ett klassiskt inrett barnrum.

spjalsangar-barn

Webshoppen Barnparadiset.se står för sitt namn och är i särklass en av de bästa mest välsorterade barnbutikerna online som går att finna i Sverige. De har specialiserat sig på att nyblivna föräldrar enkelt ska kunna komma in i förändringen på hemmaplan tillsammans med barnen. Inom barninredning finns stor valfrihet i allt från färgval till val av möbler efter barnens ålder och säkerhet i barnrummet.

Det jag gillar bäst är deras färgkategorier där man hittar allt man vill ha inom inredning i den färg man nu valt till barnrummet. Just nu hos barnparadiset finns julklappstips till lägre priser med perfekta presenter till minstingarna. Utöver inredning har butiken ekologiska barnsaker, massor av söta leksaker för alla åldrar, doppresenter, namnfiltar och mycket mer.

En perfekt butik att besöka oavsett ålder på barn eller årstid på året med ALLT som alla barn (och föräldrar) behöver!

Ha en fin ny vecka:)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis