Hög tid för lite söta smarta barninredning tips här på bloggen! Jag har försummat alla mammor ett tag men nu så får ni det allra bästa tänkbara. Veckans utvalda butik barnparadiset.se är nämligen sprängfylld med barnsaker som garanterat smälter hjärtat vid första åsyn.

Letar ni presenttips till barnen eller bara vill förnya barnrummet inför 2017 då ska ni spana in detta!

Barninredning

barninredning

Smart och söt spjälsäng med sänghimmel och myggnät allt i ett!

sanghimmel-barnrum

Barnsängar med sänghimmel!

Vilken prinsessa vill inte sova i denna drömsäng? Jag blir tom. sugen på sänghimmel själv när jag ser det romantiska skira tyget.

Barnparadiset.se har massor av fina barnsängar med sänghimmel i olika färger till kanon priser.

barninredning-detaljer

Söta barnsaker!

Hos barnparadiset finns ett stort sortiment av barnprylar som passar till alla barnrum oavsett vilken färg man än väljer i rummet. Perfekta presenter och julklappar till alla små snälla änglar.

garderob-barnrum

Hur söt! En öppen garderob mini passar perfekt i den lilla prinsessans första rum.

dukning-barn

Barnservis i sockersött rosa!

dockhus-barnrum

Dockhus!

Detta dockhus hade jag ÄLSKAT att inreda som barn! Tomt och redo att fyllas kan inte bli bättre och är även väldigt bra för att få barnens kreativa skapande sida att utvecklas.

Vem vet kanske ni har en blivande inredare i familjen:)

barnsaker

En söt vimpel är alltid perfekt till barnkalaset!

barninredning-vit

Vit barninredning!

Barnparadiset har delat upp sortimentet i olika färger beroende på om man vill ha rosa, blå eller vitt. Här ser vi några ursöta lätt vintage inspirerade barnsaker från det vita sortimentet.

Nedan fantastiskt fina vita spjälsängar för ett klassiskt inrett barnrum.

spjalsangar-barn

Webshoppen Barnparadiset.se står för sitt namn och är i särklass en av de bästa mest välsorterade barnbutikerna online som går att finna i Sverige. De har specialiserat sig på att nyblivna föräldrar enkelt ska kunna komma in i förändringen på hemmaplan tillsammans med barnen. Inom barninredning finns stor valfrihet i allt från färgval till val av möbler efter barnens ålder och säkerhet i barnrummet.

Det jag gillar bäst är deras färgkategorier där man hittar allt man vill ha inom inredning i den färg man nu valt till barnrummet. Just nu hos barnparadiset finns julklappstips till lägre priser med perfekta presenter till minstingarna. Utöver inredning har butiken ekologiska barnsaker, massor av söta leksaker för alla åldrar, doppresenter, namnfiltar och mycket mer.

En perfekt butik att besöka oavsett ålder på barn eller årstid på året med ALLT som alla barn (och föräldrar) behöver!

Ha en fin ny vecka:)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

  1. Detta kom precis i rätt tid! Har precis blivit farmor igen. Har varit inne på länken och kikat.
    Ha en skön söndag!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.