(I samarbete med Jotex och innehåller annonslänkar)

OBS: använder ni koden  INREDNINGSVIS så får ni  just nu 20% rabatt på en hel order från Jotex. 

Hög tid för alla härliga inredningsnyheter 2019 att inta influencer sfären. Det har varit jäkligt avdankat i många av de större onlinebutikernas sortiment ett tag. Det beror på att de är helt köp utsugna efter alla stora REAor som avlöst varandra på kort tid. Men NU börjar sakta men säkert alla nya härliga vårnyheter droppa in. Det är med stor spänning jag följer detta varje år.

LÄS MER: Inredningstrender 2019 – 4 grymt trendiga färger just nu

Jag har nu fått i uppdrag av Jotex att presentera min favo vårstil från deras nyheter, vilket känns jättekul. De har delat upp vårstilarna i kategorierna Sophistic spirit, Botanic bold, Modern chick och Mix Master Gissa vilken min stil är här?

inredningsnyheter 2019

Jotex inredning ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR

Gardiner ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Jag passar även på att tipsa om riktigt fina nya vårgardiner från Jotex nyheter. Jag äskar de rosa och fuchia nyanser på gardiner, ger hemmet ett fräscht intryck.

Rosa överkast ovan finns HÄR

Min inredningsstil av de stilar som Jotex gett är helt klart modern chic och då med a pink twist. Jag älskar ju rosa och jag älskar därmed även Jotex nya rosa inredning. Jag menar kolla in skärmväggen i häftad rosa sammet HUR SNYGG ? Den passar perfekt till det lilla boendet att tex. skärma av sovalkoven med. Sedan flaggar jag även för Jotex nya speglar i sammet, de är grymt chic. Det är så kul med sammet för det är fortfarande lika trendigt, men kommer nu i nya spännande format. Jag passade även på att tipsa om några nya sköna gardiner i våriga färger i detta inlägg.

Min inredningsstil är alltid classy och aldrig to much, jag står inte ut med för mycket röriga mönster. Jag är så förvirrad i sinnet redan så jag vill inte få mer förvirring genom inredningen haha :) Jag hoppas att ni gillat mitt första inlägg om inredningsnyheter 2019.

Vilken är er inredningsstil av de Jotex presenterar i vår? så himla kul se och höra vad andra folk gillar :)

Vår 2019 du är välkommen!

LOVE M

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR 18. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.