Att få tag på arbetskläder gjorda för kvinnor kan vara svårt i en mansdominerad bransch. Ofta får vi tjejer ta till något från uni sex-kollektionen, som även om de kallas unisex, främst är framtagna för just män och deras kroppsstorlek. De har ofta fel passform, känns felskurna och ser rent ut sagt för jävliga ut. En bloggare liknande dem tom. med fula clownbyxor.

Men det finns hopp ! Det finns ett företag som faktiskt har ett stort utbud av arbets och yrkeskläder för kvinnor och det är onlinebutiken engelbert strauss De har ett speciellt sortiment för kvinnor med snygga funktionella arbetskläder samt massor av smarta praktiska verktyg Damkollektionen är specialdesignade för kvinnor med rätt passform och har ett skönt avslappnat material med fästen för verktyg både fram och bak.

Arbetskläder för kvinnor

Foto: engelbert strauss
Foto: engelbert strauss

Väl anpassade arbetsbyxor är viktigt för att kunna göra ett bra jobb. Vem vill gå runt i missanpassade stora clownbyxor?

Foto: engelbert strauss

För alla som älskar trädgårdsarbete vet ni att knäna kan ta stryk. engelbert strauss har inte bara arbetskläder utan även specialutformade knäskydd för damer och riktiga snickarbyxor med plats knäinlägg. Kläderna kännetecknas av hög kvalitet av material, modern design och utomordentlig passform.

Några andra Svenska butiker som också har ett sortiment av arbetskläder för kvinnor är verktygshandlarn.se och operose.se

Så ni ser det finns hopp för oss kvinnor att hitta specialanpassade arbetskläder För vem vill vagga fram som en clown i för stora snickarbyxor en grådaskig Måndagsmorgon ? Nä just det :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.