Sminkspegel – så väljer ni rätt makeup spegel

En sminkspegel kan vara räddaren i nöden när man tex. ska lägga en perfekt festmakeup. Alla vi kvinnor vet hur viktigt det är att se sitt bästa ut och en del av det börjar med att ha. En bra smink spegel. Av den anledningen bestämde jag mig för att sammanställa en lista över de viktigaste sakerna att tänka på när ni ska köpa en ny smink spegel.

LÄS MER: INREDNINGSTRENDER 2022 – 10 STÖRSTA NYA TRENDER

Allt beror på var och hur du vill använda den. Så låt oss titta på några av de viktigaste sakerna att tänka på för att välja den bästa sminkspegeln:

Sminkspegel – välja rätt

Ni hittar lyxigt sminkbord HÄR

Sminkbord med spegel med belysning runt, om man tar makeupen på fullt allvar!

Svart sminkspegel ovan finns HÄR

Hur snygg och smart spegel?

Ni hittar movie star spegel ovan HÄR

Med denna snygga spegel kan ni sminka er som äkta Hollywood movie star!

Smart spegel med Trippelfällbar 3 Sidoförstoring finns HÄR

Ni hittar spegel ovan HÄR

En klassisk billig rund spegel gör sig var som helst!

Här kommer några frågor och svar för att hitta den perfekta sminkspegeln Så för att välja de perfekta smink-tillbehören måste du överväga hur du tänker använda dem.

Här är därför några frågor som hjälper dig att välja den bästa sminkspegeln för dig:

-Var ska du använda den?

-Vilken form vill du ha?

-Behöver du lampor till spegeln?

-Behöver du en förstoringsspegel?

Genom att svara på dessa frågor kommer du enkelt att kunna välja det bästa alternativet för dig och dina behov.

Ni hittar spegel ovan HÄR

Grymt snygg gammaldags guldspegel! Denna vackra lilla spegel blir som ett smycke på varje bord och byrå.

Var/hur kommer du att använda din smink spegel?

Det säger sig självt att en av de viktigaste sakerna att veta innan du köper en smink spegel, är att veta exakt var du ska använda den. Det betyder att om du köper en smink spegel att använda i badrummet du vill ha kan titta på några olika alternativ som en väggsmink spegel.

Om du tänker använda den i sovrummet, var noga med att kolla om ni får plats med ett sminkbord. Beroende på hur ditt badrum och sovrum är i form av design och utrymme du kanske vill välja en mindre smink spegel som fungerar bra i både sovrummet och badrummet. Det finns också annat att tänka på. Vill du ha en resesmink spegel ska du köpa en spegel som du enkelt får plats i din resväska. Detta är viktigt om du vill bära runt den, och använda den i olika situationer.

Ni hittar spegel ovan HÄR

Smart smink spegel som är både kompakt och har led-belysning. Spegeln är avtagbar och förvandlas lätt till en liten snygg lampa.

Vilken form ska du välja?

När det kommer till formen på din smink spegel måste du tänka på var du ska använda den. Som sagt, om du vill resa med din smink spegel då behövs en liten smidig spegel. Detta gör att du enkelt kan packa ner din spegel i resväskan, med mycket liten ansträngning. Du

Du kan även välja en pocket smink spegel som du kan resa runt med. När det kommer till former är det verkligen beroende av vilken användning du vill ge den. I några situationer kommer vissa former att fungera bättre än andra. Det handlar också om hur du vill använda sminkspegeln. Vissa former är mer lämpliga för ditt badrum och kan till och med vara det väggmonterad.

Ni hittar sminkspegel ovan HÄR

Smink spegel med belysning

Vissa sminkspeglar kommer även med lampor runt, och detta kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig att se vad du gör i ansiktet. Det här har varit en av de största trenderna på sistone, och jag måste säga att jag är ett fan. Även kändisar har denna typen av sminkspeglar med lampor runt.

Ibland är vår belysning i badrum och sovrum inte den bästa. Även om du ska ut under natten, och du vill retuschera din smink, kan ha lampor hjälpa mycket. Dessutom har vissa av oss inte den bästa synen. Det betyder att vi kan kämpa med att se stängd. Därför kan lamporna hjälpa dig mycket i det här fallet. Samma sak kan sägas om förstoringsspeglar.

Förstorande smink spegel

Detta är en annan viktig sak att tänka på när du väljer din bästa sminkspegel. En förstoring spegel kan hjälpa till att se mycket bättre. Om du kämpar med närsynthet, bör du definitivt skaffa en av dessa. Dessa speglar kan hjälpa dig mycket, speciellt när det gäller att använda makeup med precision.

När vi åldras försämras vår syn, och vi bör inte tvinga våra ögon att se. Använd därför en förstoringsspegel är den bästa lösningen i denna situation. Denna typ av spegel är även grymt bra för att använda till att klämma små pormaskar och noppa ögonbrynen.

Spegel ovan med LED- ljus & dimmer hittar ni HÄR

Jag hoppas att ni hittar er dröm sminkspegel i detta inlägget och att ni får tíll den där perfekta makeupen alá Kim Kardashian :)

/Maria

REA FYND SHOP

Soffadirekt
4995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Nordic Nest
2.749 SEK3.865 SEK
Jotex
3 779,305 399
Ellos
4 499
Ellos
5 499
Ellos
5 499
Ellos
5 499

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 317 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis