fbpx

Smeg vattenkokare recension – Är den värd att köpa?

De bästa vattenkokarna är en blandning mellan funktionalitet, komfort och elegans. Det ska koka snabbt och tyst, så att du inte väcker hela huset i ottan. Dessutom bör de inte förbruka mycket energi; de borde alltså inte kosta orimligt mycket att köpa. Sedan är det frågan om utetemperaturen att ta hänsyn till. Om du har hundar eller nyfikna barn vill du inte att din vattenkokare ska vara en brännande fara. Utöver det vill du att din vattenkokare ska vara en pjäs som bidrar till ditt köks estetiska skönhet.

Läs mER: 20 MEST INFLYTELSERIKA INREDNINGSARKITEKTER NÅNSIN

Smeg vattenkokaren har testats och bevisats koka 500 ml vatten på 1,5 minuter, vilket är flera gånger snabbare än att använda en spishäll eller mikrovågsugn, vilket sparar tid. Många jobb blir lättare att utföra när du snabbt kan koka upp vatten. Om du inte redan äger en Smeg vattenkokare är här några övertygande skäl att göra det.

Ni hittar vattenkokare ovan HÄR

Skäl att köpa en Smeg Kettle

  • Oavsett vad din favoritdryck är, gör Smeg-kokaren det enklare att servera. Den kan leverera varmvatten redan innan du är klar med att ta ut din mugg från skåpet.
  • Att använda en vattenkokare för att koka vatten är säkrare än någon annan metod eftersom det eliminerar behovet av att hantera öppna lågor eller heta ytor. Smeg-kokaren är utrustad med funktioner som gör den nästan olyckssäker. När vattnet kokar stängs det av automatiskt och strömspaken klickar tillbaka till sitt normala läge, vilket förhindrar spill.
  • Du sparar pengar på din energikostnad eftersom en Smeg-vattenkokare kan koka 500 ml vatten på 1,5 minuter, snabbare än spishällar eller mikrovågsugnar.
  • Kokande vatten är viktigt för en mängd olika snabba lösningar runt huset. Spola avloppet med hett vatten för att lösa upp när det är tilltäppt. Doppa redskap, leksaker och i stort sett allt i hett vatten för att sterilisera dem. Blötlägg i hett vatten för att ta bort envisa fläckar och härdad smuts. Med en Smeg-vattenkokare kan du göra allt detta i en hast.
  • Varmvatten har antiinflammatoriska egenskaper. Ett lugnande uppvärmt fotbad efter en lång dag av ärenden kommer att få dina ömma muskler att slappna av. När det kommer till sinusstockning är ånginandning rätt väg att gå. När du inte mår bra, skulle du inte ha tålamodet att vänta på att ditt varma vatten ska koka för länge. Om du har en Smeg-vattenkokare behöver du inte oroa dig för det.

Vanliga frågor

Är det värt att köpa en Smeg vattenkokare?

Om du gillar Smeg-produkter kommer denna charmiga retro-vattenkokare att vara stolta över din köksbänk. Den innehåller en superbt mjuk öppningsbar topp, ett lättstädat rostfritt kalkfilter och en tilltalande design med stor kapacitet. Och även om de inte är billiga, säger Smeg-entusiaster att dessa vattenkokare är väl värda pengarna.

Vad är så bra med Smeg-kokaren?

Smeg vattenkokare är snabba, säkra och pålitliga, med en kropp i rostfritt stål, en enorm kapacitet på 1,7 liter och en sladdlös bas som gör dem ännu mer praktiska och funktionella eftersom de kan justeras efter behag.

 

Är Smeg vattekokare tyst?

KLF03 arbetar tyst och det mjuka locket öppnas med en knapptryckning. Den näst dyraste modellen vi provade utstrålar klassisk stil, men den kommer att bli svår att använda till te. Den är bottentung, har ett besvärligt handtag och vattennivån är svår att se. Den är också ganska högljudd.

Håller den vattnet varmt?

KLF-kokaren är ett självklart designlandmärke med sina unika design. Vattenkokaren värmer 1,7 liter vatten på en gång och går snabbt att koka. Inte att förglömma att det håller vattnet varmt under väldigt lång tid.

Hur lång tid tar det för den att koka upp?

Smeg KLF03 vattenkokare är en av de mer kostsamma typerna som finns, men den är också en av de snabbaste att nå koktemperatur och är stilrent byggd. Smeg KLF03, en 3kW vattenkokare, kokade en liter vatten på 2 minuter och 5 sekunder, vilket gör den till en av de snabbaste modellerna vi har testat.

Ni hittar vit Smeg vattenkokare ovan HÄR

Sammanfattning

Sammantaget är vattenkokaren en bra produkt med underbara färger och funktioner. Men för en vattenkokare är den lite väl dyr. Att äga en Smeg-vattenkokare är dock ganska användbart och förbättrar ens liv på flera sätt. Det är ett stort plus att de är stilrena, så du behöver inte begränsa dem till köket. Smeg-kokaren, skapad på 1950-talet, kan ge flärd åt alla ytor, vilket ger ditt kök möjlighet att se delikat, färgglatt eller elegant ut.

Shoppa köksmöbler

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis