(I samarbete med Solheminredning)

Allt fler bor i små hem med små sovrum. Då handlar det om att maxa spacen och göra det bästa av den lilla ytan man har. Om ni har ett litet sovrum men ändå vill ha nåt ställa grejer på vid sängen. Då är små sängbord den allra bästa lösningen. Både små sängbord med ben, men även sk. hängande sängbord är super smart i ett mindre sovrum. Så vilka sängbord ska man då välja? Allt handlar om stilen i övrigt i sovrummet så utgå ifrån den. Har ni modern sovrumsinredning i övrigt, då passar ett par stilrena mindre sängbord allra bäst.

Idag tipsar jag om massa fina sängbord i modell mindre från Solheminredning.

Ni hittar alla sängbord ovan HÄR

Genom att använda mindre sängbord i det lilla sovrummet maxas ytan. Har ni ett riktigt litet sovrum då kan det vara en god idé att ha hyllor som sängbord istället för bord med ben.

Sängbord ovan finns HÄR

Ovan ser vi ett perfekt hängande sängbord för det lilla sovrummet.

Ni hittar alla sängbord ovan HÄR

Vill ni få in en lyxig känsla så använd gärna nattduksbod

Ni hittar bord ovan HÄR

Hur snyggt är inte detta vägghängda sängbord i valnöt?

Hängande vitt sängbord ovan finns HÄR

Alla snygga sängbord ovan kommer från butiken Solheminredning.se Denna butik har ett väl utvalt sortiment av möbler och inredning. Speciellt när det kommer till småmöbler som sängbord och sidobord. De där små möblerna som gör den stora skillnaden i hemmet. Hos Solheminredning hittar ni kända märken inom inredning som tex. House doctor, Classic collection, Broste Copenhagen, Maze mflr. Solhem har även ett snyggt sortiment av utemöbler, väl värda att spana in såhär inför den härliga utetiden som står framför oss.

/Maria

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.