Slipp glasögon med ögonlaser från Lirema

Ögonlaser operation tycker jag är en av den moderna tidens mest fascinerande uppfinningar. De som gnäller att ”det var bättre förr” think twice säger jag bara. Så många stora framsteg som sjukvården gjort i modern tid för att människor ska bli friskare, fanns inte förr. Just ögonlaser är viktigt inte bara för att se bättre utan även för att se bättre ut. Många ungdomar hatar att gå runt med gloglas, dvs glasögon men har vart tvingade i dåtid. Men den nya tidens laserbehandling för ögon gör att glasögon och linser är ett minne blott.

Ögonlaser

Lirema Ögonklinik är en kedja av kliniker som erbjuder diagnostik, terapeutisk och kirurgisk behandling av ögonsjukdomar.Visionen att expandera ledde till skapandet av Lirema Sverige AB med sin första ögonklinik i Stockholm. I moderna lokaler på Östermalm utförs ögonoperationer med metoderna FS-LASIK och LASEK.

Fakta om ögonlaser

Ögonlaser är effektivt, pålitligt och en av de mest populära behandlingsmetoderna för närsynthet, översynthet och astigmatism, som tillåter permanent frihet från glasögon och/eller kontaktlinser. Det är en kirurgisk operation där översta delen av hornhinnan påverkas av en laserstråle, vilket ändrar hornhinnans förmåga och brytkraft. Ljusstrålarna som passerar genom ögat börjar fokusera på näthinnan och synen förbättras.

Jag vet min äldre far hade haft stora klumpiga glasögon nästan hela sitt liv. Han gjorde som gammal en ögonlaser operation och blev SÅ nöjd. Han sa att det var så skönt kunna se utan glasögon och att han fick ett helt nytt liv. Såpass positivt kan alltså en ögonlaser operation påverka en människa psykiskt. Min far tyckte i det fallet att det absolut inte var bättre förr :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 180 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis