fbpx

Skräddarsydda textilier online

Jag älskar att föra fram nya butiker här på bloggen. Idag har jag ett hett tips till alla er som älskar textilier, då en helt ny butik som säljer textilier online har öppnat på Svensk onlinemark. Den heter maaho.com och fokuserar på textilier i stilren Skandinavisk stil av hög klass, som passar våra Svenska hem perfekt. Jag brukar säga att man kan trolla med textil och det är just det man kan. Ta vilket trist rum eller bord som helst, pimpa med nya textilier och voilá ett mirakel har skett.

Just nu florerar det mycket textiltips inför julen och nedan tipsar maaho.com hur man kan duka ett fint julbord med rätt val av textilier. Få skräddarsydda bordsdukar helt efter er egen unika smak.

textilier online

Se så vackert ett julbord kan bli med rätt val av textil. Hos nya butiken Maaho.com får ni skräddarsydda dukar till julens alla fester.

Den nya onlinebutiken med textilier maaho.com har ett unikt utvalt sortiment av dukar, servetter och bordslöpare. Maaho beskriver sitt företag som ett universum där varje steg i processen görs varsamt med stor eftertanke. I Mahoos textiluniversum börjar allt med valet och design av textil. De för ett nära samarbete med flera olika Skandinaviska designers för att få fram den bästa kvaliteten. När textildesignen är vald lämnas tyget till deras syatelje och där får kunden varje val av textil personligt skräddarsydd. Alla ska kunna få sitt eget unika drömbord dukat, det är Mahoos vision.

Kvaliteten av våra tyger är absolut vår högsta prioritet

Det jag även gillar med Mahoo förutom att de inte är masstillverkare, är deras miljötänk. Alla deras textilier är ekologiska och miljömärkta. De gör dessutom hållbara dukar som inte behöver kastas ofta som billiga. Det blir i längden miljövänligt då gamla dukar går att återanvända om och om igen.

Mahoo är helt enkelt ett företag som brinner med passion för textilier och vad de gör. Det gör att kunden får en helt annan upplevelse, än om man köper en halvdan billig duk för 50 spänn på ett billighetsvaruhus.

Trolla med textil!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis