fbpx

Skräddarsydda studentmössor från Galio of Sweden

(I samarbete med Galio of Sweden)

Det har varit ett mörkt och minst sagt turbulent år 2020. I Corona krisen har allt vi är vana vid sats åt sidan och allt det vi tog för givet är inte säkert längre. Mitt i ett turbulent kaos kan det finnas en trygghet i att vissa saker ändå är som förr. En av dessa saker är att ta studenten och att välja rätt studentmössa. Det låter banalt i förhållande till kristiden, men det finns ändå något väldigt positivt över student tiden. Det symboliserar att livet måste gå vidare och hopp om en framtid. För många är att ta studenten en av de viktigaste mest minnesvärda sakerna i livet.

Att hitta rätt studentmössa är en av de viktigaste delarna i att ta studenten. Eftersom studentmössan är en stark symbol och kommer att synas på alla foton.

Med Galio of Sweden kan  ni få skräddarsydda studentmössor. Matcha trendiga smycken med studentmössans gravyr och utformande.

Så görs din studentmössa

Galio of Sweden är en ny butik på nätet som fokuserar på högtider och då speciellt studenten. Galio är alternativet för alla studenter som vill hitta trendiga och personliga produkter inför årets viktigaste fest. De erbjuder allt till studenten så som studentmössor, studentkläder och massa olika trendiga accessoarer. Ofta är det de små små detaljerna som gör den stora skillnaden. Det kan vara ett speciellt gravyrsmycke eller en personligt utformad studentmössa. I slutändan är det helheten som spelar roll och när alla små detaljer är på plats i oufiten blir den perfekt. Galio säger själva….

Galio vill att du som student ska få en rättvis bild av marknaden och arbetslivet

Att ta studenten är ett viktigt statement i livet lite likt ett bröllop, där allt måste klaffa. Galio ger tips och råd på vägen för att studenten och framtida visioner ska gå så smidigt det bara går. Galio kombinerar Svensk leveranssäkerhet med kärlek till italiensk modedesign, i en perfekt mix. Så vill ni få till en garanterat lyckat studentfest då är det helt klart Galio of Sweden ni ska besöka.

I dessa mörka tider står studenten för något ljust och framtidstroende. Vi får inte tappa den tron och genom att låta glädjen finnas kvar nånstans mitt i all sorg, bara då kan vi ta oss igenom det svåra.

Stay safe!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis