I detta massproducerade Ikea-land är skräddarsydda möbler en ovanlig tendens. Utomlands och framför allt i Italien är skräddarsydda möbler inget nytt på tapeten. I dessa mode och designmedvetna länder är sånt som grannen köpt inget att ta med sig hem.

Nej unikt och inget annat likt det är melodin för dagens inlägg !

Skräddarsydda möbler

Skräddarsydda möbler är något grannen garanterat inte har :)

matsalsbord

sanggavel

Med skräddarsydda möbler får ni ett personligt hem som grannen inte har !

Maggioni 1 esilehele

I märket Maggionis produktutbud hittar du järnsängar, skinnsängar, mässingsängar och inredningsdetaljer, ett fantastiskt produktutbud för dig som vill inreda ditt hem i en elegant och modern stil.

R-mann från Schweiz kan producera nästan vad som helst. Man kan beställa garderober i alla bredder, längder och höjder. Man kan till och med skräddarsy garderober med egna foton på dörrarna.

inredningsbloggar

inredningstips

Skräddarsydda möbler

En butik jag hittat till er som specialiserat sig på skräddarsydda möbellösningar är Vallaste. Denna butik samarbetar med ett flertal möbel-designers från hela Europa.

Förutom färdigdesignade möbler erbjuder Vallaste skräddarsydda möbler tillverkade i Estland. Har kunden en vision är det bara att berätta detta, så blir drömmen sann genom Vallaste och deras skickliga hantverkare. Här får man bara möbler av allra bästa från länder som Italien, Schweiz, Tyskland och Frankrike.

Jag gillar butiker som Vallaste som sticker ut från den massproduktiva mängden och erbjuder annorlunda möbler med riktig kvalitet. Sverige erbjuder alldeles för mycket av samma sorts tillverkning vilket gör att samma trista stolar figurerar i kopior runt i all evighet på nätet.

Våga vara unik och ingen annan lik !

Ha en kreativ ny vecka snyggingar :)

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

3 Comments

  1. Häftiga möbler! Å vad kul att vara med på Homestyling som jag läste om tidigare, kram Suss

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.