(I samarbete med Gus Textil)

Har ni nån gång efter en lång flygresa drabbats av smärta och obehag från svullna ben? Det har jag gjort ett flertal gånger när jag flög förr. Tills en vän tipsade mig om att använda stödstrumpor under flygresan. Detta gjorde SÅ stor skillnad och mina ben var med stödstrumporna på, lika slanka när jag gick av flyget som på. Det stödstrumporna gör är att de håller ihop så att inte blodkärlen i benen svullnar så lätt. Min mamma hade svåra åderbråck, detta gjorde att hon fick jätteont ibland. Hon testade också stödstrumpor och märkte en radikal skillnad i svullnaden av sina åderbråck. Hon blev tom bättre generellt med åderbråcken, efter långtida stöd från knästrumporna.

Idag tipsar jag om en av Sveriges äldsta med erfarna butik inom textil och strumpor!

Jag vill även tipsa om en anna favo inom strumpor jag har. Det är bambustrumpor tillverkade av det nya trend materialet bambu. Som vi alla vet är bomull inget miljövänligt val alls med tanke på alla gifter i tillverkningen. Bambu däremot är snällt både mot miljön och huden.

Alla snygga smarta strumpor ovan kommer från Gus Textil. Denna butik har funnits och sålt textil och strumpor ända sedan 1993. Därmed vet Gus Textil vid detta laget, det mesta om strump material och vad kunderna gillar bäst. De har alltid ett basutbud men tar även in nya spännande material som tex. Bambu för den mer trendkänsliga kundkretsen. Vill ni se och känna på strumporna IRL, så har även Gus Textil en fysisk lagerbutik. Den heter Strumpboden och ligger i Vingåker i Södermanland. Gillar ni mer att shoppa online ska ni surfa in på gustextil.se Där hittar ni ett stort sortiment på framför allt stödstrumpor. Oavsett material eller längd på strumpor finns där garanaterat nåt för alla behov och smaker.

Jag tipsar även alla som jobbar i yrken där man går mycket, att använda stödtrumpor.

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.