fbpx

Vi rekommenderar: Sköllen Gårdshotell, Skåne

Mitt i Österlens skönaste lantliga landskap ligger det urmysiga Sköllen Gårdshotell. De vita typiskt Skånska stenhusen och kullerstenar välkomnar sina gäster och ger ett inbjudande första intryck.

Sköllen Gårdshotell

Sköllen Gårdshotell huvudentré – typiskt Skånsk med stenhus och kullersten :)

Vårt rum med utsikt över veteodlingar och havet i fjärran. Tystnaden var härlig att vakna till och jag gjorde yoga på den stora träterassen.

Utsikt från hotellets ägor: Platt Skånskt lantligt landskap så långt ögat når.

badtunna2

Kryp in i den varma mysiga bastun på Sköllen och lämna höststormarna utanför :)

Ingång till rummen.

Kivik strand

Kivik strand ligger 3 mil bort – en härlig plats man måste se.

Skillinge strand

Skillinge strand – en halvtimmes cykeltur från hotellet, där finns även mysiga caféer samt en livsmedelsbutik.

Skåne lantliv – veteodlingar ger det där härliga lantliga känslan och det är skönt att cykla till doften av nyslagen åker.

Frukostsalen och receptionen på Sköllen gårdshotell.

Sköllen Gårdshotell innergården.
[hr]

Sköllen, Simrishamn, Brantevik

Vi besökte Sköllen gårdshotell först på vår resa genom sköna Österlen. När man kommer dit som stressad stadsbo är det ren balsam för själen att invigas i tystnad och bara höra vinden susa över guldgula åkrar. För det är det som kan beskriva Sköllen bäst: tystnad och lugn. Långt bort ligger vilda partynätter och brötiga turister utan någon hänsyn till andra. Vill man ändå in till stan ligger Simrishamn bara några kilometer ifrån hotellet och där finns flera urmysiga restauranger och butiker.

Det finns även cyklar att låna på Sköllen så man kan ge sig ut och upptäcka Skånskt lantliv på riktigt. Bredvid hotellet ligger även den urmysiga lilla hamnbyn Brantevik där vackra Skånska hus står som spön i backen. Sköllen erbjuder förutom övernattning olika paket som Gourmet, Golf och Romantikpaket. Alla hittar helt enkelt något på Sköllen att roa sig med och vill man bara vara är det ett ställe vi varmt rekommenderar. En Skånsk lantlig idyll där ingen kommer att resa hem stressad – det är Sköllen gårdshotell.

Ha en härlig dag :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis