fbpx

SJP alias Carrie släpper egen skokollektion

SE HIT alla skonarkomaner för nu smäller det på skohimlen. Underbara Sarah Jessica Parker alias Carrie i Sex & the city släpper i vår sin alldeles egna rykande heta skokollektion. SJP har nämligen precis som Carrie ett brinnande intresse för skor och låter nu fansen vandra i alla hennes favoritpar.

Jag har alltid ÄLSKAT söta naturligt roliga Carrie i Sex & the city och bara gud vet hur många gånger jag sett den serien :)

inredningsbloggar

blomsterlandet

Kom ni ihåg mitt inlägg om skor som dekor? Här ser ni verkligen vad jag menar :)

badrumsinredning

I think I have drowned and gone to SHOE HEAVEN :)

prydnadskuddar

skor billigt

inredningsblogg

Sarah Jessica vill själv att sin skokollektion ska vara tidlös och stilren.

Sarah Jessica och Carrie har en sak gemensamt… passion för SKOR.

lampor

skor online

Vad säg om att gå våren till mötes i de här sötnosarna :)

inredningstips

skor online 2

sanggavel

I have died and gone to real estate heaven är en klassisk SATC replik, i detta fall drunknar snarare SJP i sin egen skohimmel. Vi ser hennes skokollektion tydliga influenser från både 70- och 80 talet. Sarah Jessica vill själv att skorna ska vara tidlösa och bäras långt fram i tid av kvinnor över hela världen. Om sin egen kollektion säger Sarah Jessica:

Jag har tagit inspiration från saker i mitt liv så som rosetterna jag knöt i håret som liten flicka, till blommor från Sex and the City-garderoben

Detta är så LJUVLIGT, vårpirrigt och fullkomligt sko-delishious enligt mig. Jag faller pladask för de söta färgerna på skorna och Sarah Jessicas personlighet gör att jag är totalt såld på hennes egna skor.

Skorna kommer att finnas från den 28.e Februari i alla Nordstroms butiker och kosta nånstans mellan 1 300 – 3 400 kr. Med andra ord vi vanliga dödliga kan dansa loss precis som Carrie gjorde. Fast i snygga budgetskor från SJP, alla har ju trots allt inte råd med svindyra Manolo Blahniks :)

Inredningsvis förespråkar alltid lyx till budgetpris och ger därför härliga SJPs skokollektion tio av tio.

Vad säger ni tjejer, vill ni möta våren i ett par klackar signerade SJP??

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis