(Innehåller Jotex Soffadirekt Ellos annonslänkar)

Det är SINGLES DAYYYY! och jag är så himla glad nån kommit på en dag som faktiskt firar OSS singlar. Faktum är den som kommit på Singles day borde typ ha Nobelpris. Vi singlar är fan värda firas för allt vi tingas gå igenom som ensamma genom livet. Vi kämpar på med ruttna dater på sexfixerade datingsajter, står ut med alla parhelger alá Alla hjärtans dag och vaknar upp ensamma en gång för mycket. Som par hjälps man åt och stöttar varandra. Vi singlar får minsann stötta oss själva när det blåser hårt. Vilket det gör när man är på Tinder (tro mig:)

LÄS MER: STOR REA på lyxiga gardiner just nu – Veckans fynd

Så DÄRFÖR är jag glad att fira mig själv och alla andra kämpande singlar därute. Såklart har jag även fixat fram de allra bästa Singles day REA fynden till er här som ni kan tröstshoppa. Menar inte ens den hetaste daten slår ett REA-fynd i lyxig sammet, eller hur tjejer :)

Singles Day REA

20 % på Jotex inredning (använd min rabattkod)

Jotex inredning ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

HALÅÅÅÅ lrrrrrr! Ni får alltså 20 % Singles day rabatt på ALL Jotex inredning (utom produkter märkta med ”Exclusive”) Ni använder bara rabattkoden  SINGLESDAY så får ni rabatten avdragen i kassan.

Fynda matgrupper

Matgrupper med rabatt ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

REA på lyxig sammet

REA på sammet ovan och ni hittar 1. stol HÄR 2. Sänggavel HÄR 3. Puffar HÄR HÄR och HÄR

REA soffbord!

Soffbord ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

REA soffor

Soffor med rabatt ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

Billiga mattor

Mattor med rabatt ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Ännu fler mattor med rabatt HÄR

REA sängar

Sängar ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Alla vi singlar är värda en rejäl lyxig STOR säng. Sedan säger även Feng Shui att om man vill träffa nån ska man ”bjuda in” den personen symboliskt i hemmet. Som att bädda för två, göra romantiskt i sovrummet osv.

Jag menar efter hundra asshole dater på Tinder måste ju den 101 vara dream partner (tycker man iaf haha:)

Sådär ja! Nu har ALLA singlar fått vad de förtjänar och lite till. Jag lovar ni hittar nåt att tröstshoppa i Novemberrusket. OCH det närmar sig även till årets monsterrea nämligen kungen av REOr Black Friday. I slutet av November smäller det och gissa som jag ska ge er de allra bästa fynden då såååå stay tuned babes!

HEJA OSS SINGLAR!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

  1. så massa fint gillar sammet faktiskt o det tar alltid ett tag tills ja k omme på det ha ha så nu har ja köpt mina fösa i vardagsrummet =)
    ha en fin start på veckan kram

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.