(Innehåller adslänkar)

Det är dags för årets Singles day REA! Singles Day är mycket större i Asien än Black Friday är här. Singles day kom till på ett universitet i Kina på 90-talet. Det var först tänkt som en hyllning för alla singlar. En dag som ska vara som en ”anti Valentines day” Senare spred sig singles day till övriga världen. Butiker snappade snabbt upp denna dag och gjorde den till ett kommersiellt köpkaos. I Norden är singles day inte på långa vägar så stor som BLack Friday. Men det är ändå en dag väl värd att fira och hur firar man bäst? Genom att shoppa loss såklart!

Här får ni nu de bästa Singles Day REA-fynden jag letat fram till er……Enjoy!

Nordic Nest – 70 % rabatt på design

Ni kommer till design inredning ovan med rabatt HÄR

Just nu är det stor Singles Day REA hos NOrdic Nest! Fynda massa vacker design inredning och designlampor att lysa upp hemmet med. Jag tipsar er speciellt att kolla in deras vaser, de är SÅ snygga :)

Vaser – upp till 50 % rabatt

Ni hittar vaser ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6 HÄR

Ännu fler designvaser med rabatt HÄR

JOtex – 30 % rabatt på alla möbler

Ni hittar möbler med rabatt ovan HÄR HÄR HÄR HÄR & HÄR

Jotex har just nu hela 30 % rabatt på all sina super trendiga möbler! Ett bra tillfälle att förnya därhemma i vinter. Varför inte hotta upp rummet med en ny trendig teddyfåtölj?

Ellos – 20 % på textilier

Ni kommer till textiler med rabatt HÄR

Ni hittar mattor med rabatt ovan HÄR HÄR HÄR och HÄR

Vad är väl mysigare än en fluffig varm matta en kylig vinterdag? Ellos har just nu REA på alla mattor, så passa på att matt fynda till hela hemmet.

20 % på alla bord

Alla bord med rabatt ovan hittar ni HÄR

Soffadirekt – 50 % rabatt

Inredning med rejäl eabatt ovan finns HÄR

Rabatt på teddy trend stolar

NI HITTAR STOLAR OVAN HÄR OCH HÄR

STOLEN SOM TRENDAR PÅ INSTAGRAM

Dessa stolar i teddy looken är allra hetast på Instagram inom inredning just nu! Inte konstigt med tanke på den stilrena moderna framtoningen. Det är just nu även rabatt på trend stolarna ovan.

Lampa med rabatt ovan finns HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.