fbpx

Lyxiga sängkläder i siden från Bedsilk

Vad tycker vi om siden tjejer ? är det inte bara fullkomligt LOVELY. Jag kan gå loss i tygbutiken och känna på sidentygerna. Butiksbiträderna tror säkert att jag tänder på det och har en siden fetisch och vet ni vad DE HAR RÄTT :)

Sexigt siden gör mig vild och idag har jag en special för ett garanterat romansvänligt sovrum oh lala……

Sängkläder

sanggavel

overkast

sexy legs swedish

Sängkläder i siden får mig att vilja ligga i sängen hela dagen lååångggg :)

sangar

sangklader

hand creme

Sedan har ju vi kvinnor förmånen att få klä oss i ljuvlig siden in på bara skinnet mmmm och vilken kille tänder inte på det :)

paslakan

Sängkläder

Alla underbara sängkläder ovan är från bedsilk.dk check them outttt :)

I think I’ve died and gone to bed silk heaven…….Jag fullkomligen ÄLSKAR dessa sängkläder ovan från den Danska webshopen bedsilk.dk  Jag har som sagt förut en stor passion för sidengardiner men min nya obsession är att drömma ljuva drömmar med lyxig siden mot min nakna hud.

Det som är bra med bedsilk.dk är att de säljer vändbara tvåfärgade påslakan. Tröttnar du på svarta maskulina lakan kan du bara vända på steken och vips har du feminina lyxiga sängkläder i champagne färgat istället. Eller vad sägs som att tumla runt i läckert cremefärgade sidenlakan ala hollywood glam highclass.

Kolla även in deras härliga sidenörngott i storlekar som passar den allra kräsnaste prinsessa på ärten. Det som är jättebra med just siden örngott är att materialet motverkar rynkor när du sover. Siden är alltså inte bara underbart att titta på, det är rena antiage-kuren på köpet :)

Ha en sidensöt dag, sötnosar!

LOVE M

bedsilk

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis