(I samarbete med Cashbacker.se )

Vi går mot hösten med stormsteg! På nåt vis känner jag att det blir skönt med svalare temperatur efter denna långvariga exotiska hetta. Med hösten kommer även lusten att börja förnya och inreda med nya hösttrender. Vi flyttar hem igen efter semesterresor och boende i sommarstugor. Alla butiker börjar redan nu skylta med nyheter inför hösten 2018.

LÄS MER: 10 billiga sammetsmöbler som ser lyxiga och dyra ut

Idag tipsar jag om ett jättebra företag där ni får pengar tillbaka vid varje onlineköp ni gör. Perfekt så här inför en ny säsong när köplusten börjar komma tillbaka efter några månaders semester vila.

Cashbacker

Gå en naturlig höst till mötes med Hemtex nya kollektion Wild life.

Hos Hemtex just nu ser vi naturliga trender och stilen Wild life är på tapeten. Här ser vi slitna strukturer som möter det genuina hantverket. Den rogivande naturen inspirerar med naturmaterial som ull, bomull och linne. Jag tipsar er även att kolla i Hemtex designsamarbeten, speciellt det med Emma Von Brömssen.

Jotex fortsätter att leverera på inredningsfronten och just nu väller det av höstnyheter på deras hemsida. Spana speciellt in Jotex nya gardinsortiment och sammetsmöbler. Deras sortiment är allmänt en riktig fröjd för alla som vill ha mer lyx till mindre pengar.

LÄS MER: Fynda Newport möbler  – Få lyxiga New England stilen hemma

Företaget cashbacker.se gör shopping till ett ännu mer sant nöje än det redan är. Man får helt enkelt cashback precis som namnet säger. Om man registrerar sig hos dem gratis, så får man pengar tillbaka på alla onlineköp. Det gäller hos alla de butiker som cashbacker.se samarbetar med och ni hittar dem på deras hemsida. Där finns alla de kändaste butikerna just nu som Hemtex, Jotex, Åhlens, Cervera och många fler. Cashbacker har nu även en ny smidig app som underlättar köpen ännu mer. Ha med appen alltid och bläddra bland fler än 680 vart ni än befinner er. Via appen får ni även regelbundna erbjudanden, med kampanjer och rabatter från alla cashbackers samarbetspartners.

Shopping är kul men det blir ju ändå roligare om det lönar sig att handla genom att få pengar tillbaka. En riktigt smart idé det där med återbäring på köp enligt mig. Så in på cashbacker hemsida nu och kolla in alla härliga hösttrender i alla butiker online just nu. En färg ni ska spana lite extra om ni vill vara trendiga är senapsgult, den är hetare än hett i höst.

Shoppa smart!

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

Budgetlyx inredning ovan finns HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR och HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni HÄR

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.