Eftersom jag verkligen älskar kvalitet mellan lakanen (på alla plan:), tänkte jag ger er sötnosar ännu en liten sovrumsinredning special av det mer sexiga slaget. Just när det kommer till kategorin sexiga julklappstips för henne tycker jag att saker till sovrummet är de bästa presenterna en kvinna både kan ge och få.

Julklappstips eller inte sovrummet är ett av de allra roligaste rummen som finns att inreda, speciellt till jul när man kan sova ut läänge i sexiga sidenlakan :)

Julklappstips

julklappstips

Julklappstips till henne

julklappstips sovrum

Underbara sidenlakan från Finska Janistarsilk.com är perfekta som julklappstips, för vilken flicka blir inte glad av att vakna upp som en drottning i lyxigt bäddad sidensäng ?

siden gardiner inspiration

gardiner inspiration

Letar ni julklappstips ? Kolla då butik Janistar de har inte bara sängkläder i siden utan även lyxiga gardiner och en del kläder :)

sovrum inspiration

sidengardiner inspiration

Siden i guldfärgat är min absoluta favorit så här i juletider :)

Sexiga julklappstips

Nu kommer ett mjukt julklappstips till er !

Det finns verkligen hur många stilar som helst på sängkläder, viktigast av allt tycker jag dock det är att använda bra kvalitet på allt i sängen. I min jakt på julklappstips till er har jag nu hittat en Finsk butik vid namn Janistar.com som specialiserar sig på lyxigare sängkläder i renaste siden. Ägarna till Janistar har en stark passion för kvalitets-siden och hämtar mycket inspiration från Asien till deras kollektioner. De vill sprida sin kunskap om siden och kunna ge sina kunder produkter med känslan av lyx men ändå till bra pris.

Janistar har inte bara sängkläder i siden utan även gardiner, kläder OCH lyxig sovmask som annars är svårt att hitta :)

Janistarsilk was born from love of silk

Ur miljö och hälsosynpunkt är siden det bästa material man kan välja i sänghalmen. Det innehåller bara naturliga ingredienser och inte massa giftiga kemikalier som tex. billig masstillverkad bomull gör. Många konsumenter letar i nutid efter ekologiska lösningar och där ligger siden bäst till bland material i sängkläder. Siden har funnits i Asien i tusende år och är såpass hållbart att det går vidare i generationer.

Visste ni att siden även är rena antirynkkuren ? materialet motverkar rynkor då det inte sliter mot huden som andra vassa sängklädesmaterial. Istället ger näring till både hud och hår samt ger svalka under heta sommardagar.

Jag vet inte hur det är med er men jag vill mer än gärna ha ett mjukt paket från Mr tomte i år :)

Mer lyx i vardagen

LOVE M

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

3 Comments

  1. Tack för alla sovrumstips. I nästa vecka kommer vår nya säng. Svart tygavel med knappar. Vet i tusan hur jag ska få till resten. Antingen modernt m väggburna natt-bord eller guld, som du har visat.
    Vi får se.
    kramis på dig

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.