fbpx

Blå inredning – sekelskifteshus med lyxiga detaljer

Detta hus är mitt ultimata drömhus är detta bortom magiskt inredda sekelskifteshus. Om man gillar blå inredning är dettabara …. Ive died and went to blue colored decor heaven :)

Följ med på visning bland asiatiska inredningsprylar, himmelsk blå inredning och en målaratelje att mörda för :)

Blå inredning

 

Blå inredning när den är i som allra bäst balans!

prydnadskuddar

inredningsblogg

golv

Schackrutigt golv i köket JA TACK :)

hallmobler

inredningstips

Ok alla ni som är kreativa som mig är inte detta bara en skaparlya att mörda för ? Gammalt trägolv V.s snedtak och härligt lagom ljusinsläpp, ja här kan det bli måla av :)

sanggavel

Blå inredning

Dagens decor crush är på ett vackert sekelskifteshus med fantastisk blå inredning i Gävle med det vackra namnet Villa Solgård. Den klassiska interiören går i sobert blått och vitt med detaljer från Asien. Det jag är mest förälskad i är det schackrutiga golvet och såklart ägarinnans alldeles egna målarateljén. Tänk att få och skapa i ett eget rum med bara månen som åskådare och vinden som det enda ljudet utanför :)

Hade jag bott i hus hade det sett ut väldigt likt det ni ser i detta inlägget. Jag är tvistad mellan att bo i staden och på landet, det ultimata är nog att ha sekelskifteshus som sommarhus och bo i staden på vintern.

Visste du att…?

I forntida Roma, en villa var ursprungligen ett sommarhus byggt för rika invånare. Det fanns tydligen flera olika sorts villor. Det ‘urbana’: Ett hus nära till staden och praktiskt om man önskade en paus från stadslivet i några dagar. Det ‘rustica’: En gård där tjänare bodde året runt för att ta hand om godset. Och det ‘marittima’: Ett hus nära havet. (Och där vill jag bo, några månader om året, så att själen kan få ro ;)

Vad är ert drömboende… i en lägenhet i staden, eller sekelskifteshus på landet?

Ha en skön helg, sötnosar!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis