Sänggavel inspiration – 5 tips för sexigare säng

(Innehåller Jotex Newport Ellos annonslänkar)

Är sexet lika tråkigt som de gapande kala vita väggarna i sovrummet? Då kan det vara hög tid nu när mörkret och kylan kommer närmare, att hotta upp sovrummet och spana in min sänggavel inspiration här.

Det finns nämligen en stark koppling till miljön där erotiken flödar (eller inte :) och själva lusten till heta stunder. En stoppad lyxig sänggavel i röd sammet kan göra underverk snabbt och få svala lemmar att börja koka av upphetsning igen.

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Häng med in i min våta drömvärld av sexiga sänggavlar och några heta sovrum inspirations tips.

Sänggavel inspiration

sänggavlar

dorsia_sovrum_700

1. Lila sänggavlar är hett!

Enligt mig är det här den snyggaste och sexigaste sänggaveln i Svea rike. Den lila skönheten bor på Dorsia hotell här i Göteborg och den sänggavel har säkert sett många heta nätter :)

skc3a4rmavbild-2013-02-13-kl-22-25-59

Hel päls + sänggavel = SSSANT

sovrum

Blått är vackert på en sänggavel men i övrigt ska man akta sig för för mycket blått i sovrummet. I alla fall om man vill ha det hett mellan lakanen eftersom blått anses en kylande färg, säger Feng shui.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

sanggavel-lilafargad

2. Billiga sänggavlar eller dyra ?

Ja det är helt enkelt en smaksak. Vill man ha en garanterat lyxig hotellkänsla a la Dorsia och Pigalle då är det dyra tyger som gäller. Men har man inte råd kan en vanlig häftad gavel ändå göra susen under blusen, billiga Ellos har t.ex. flera fina sänggavlar.

LÄS MER: 6 lyxiga sammetsgardiner för ett romantiskt sexigt sovrum

VARNING dock på att tillverka en lyxig sänggavel själv, syjuntan är inte glammigt bara dammigt när det kommer till ett sexigt sovrum :)

headboard

3. En stoppad häftad gavel:

Är det enda rätta om man vill ha ett sexigt sovrum. En stoppad häftad sänggavel i ett dyrt tyg ger den där efterlängtade heta hotellkänslan. Det ska kännas i sovrummet som att du och din älskling rymt till en annan del av världen, då är rummet rätt pimpat.

KÖPTIPS: Lyxiga sänggavlar

Sänggavlar ovan hittar ni att köpa HÄR  HÄR  HÄR och HÄR

4. Porrsäker!

är även den stoppade tjocka sänggaveln då man slipper göra klassikern och slå huvudet i väggen under själva akten så att säga. Jag menar hur många har inte mer känt sig som en blåslagen hackspett i betongvägg än en het puma i sänghalmen :)

sanggavel_sammet_knappar

5. Val av färg:

Kan vara nog så svårt. Här gäller det att inte impulsköpa utan lugn backa och fråga sig vilken stil ska rummet ha ? Vill man ha en mystisk och spännande känsla kan vinröd eller svart sänggavel vara det rätta.

Vill man däremot låta andra tyger och detaljer sticka fram i färgad frack. Då ska man välja en beige eller ljusgrå sänggavel som bara glänser i bakgrunden och även matchar sexiga vita underkläder :)

sänggavel

DSCF8586

Sänggavel inspiration

LÄS MER: Veckans vackraste Instagramhem – @interiorlifestylebyme

Där har ni några knep hur ni enkelt kan få ett riktigt sexigt sovrum. Där intimitet och erotik kommer före trista sjusovarlisa som mer tänker på att läsa i sängen än att njuta och leka. Ett kalt sovrum tycker jag kan förstöra mer än vad man tror. Se till istället att bjuda in erotiken som en nyfunnen varm vän.

Se till att även inreda med lyxiga sammet och sidentyger samt ha massor av levande ljus. Lägg där till några vackra tavlor med nakna erotiska kvinnor och då helst med guldram runt. Våga TA I både i sängen och med sovrumsinredningen.

Då ska ni se att det är inte bara ljusen som  flammar upp utan även passionen i synk med den nya sexiga sänggaveln.

Ha en het helg!

LOVE M

REA PÅ SAMMETSINREDNING

ALL SAMMETSINREDNING MED REA HITTAR NI HÄR

 

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis