10 billiga sängbord under 2000 kr

10 billiga sängbord under 2000 kr

(Innehåller adslänkar)

Letar ni sängbord som är billiga men ändå ser dyra ut? Då kan ni sluta leta för i detta inlägg har vi letat fram riktigt snygga billiga sängbord som förhöjer alla sovrum. Det behöver heller inte vara dyrt att få sovrummet att se lyxigt ut. Det handlar bara om rätt val av möbler och textilier, oavsett prislapp. När det kommer till sängbord kan man även köpa dem på loppis och måla om sen hemma. Vill man inte kleta ner sig i målarfärg så kommer här några riktigt bra tips på prisvärda sängbord.

Sängbord billiga

Ni hittar prisvärt furu sängbord HÄR

Ni hittar sängbord i trä ovan HÄR

Ni hittar bord ovan HÄR

Bord ovan hittar ni HÄR

Ni hittar bordet ovan HÄR

Hur coolt är det inte med koskinnet på lådan? Ni kan enkelt köra ett DIY projekt på nåt av era sängbord hemma. Limma bara på önskat tyg eller tapet på sängbordets låda och bordet får en helt ny look.

Ni hittar sängbord med rotting front HÄR

Ni hittar gammaldags sängbord HÄR

Ni hittar rustikt sängbord ovan HÄR

Vitt sängbord ovan finns HÄR

Ni hittar bordet ovan HÄR

Jag hoppas ni gillat dessa billiga sängbord som vi valt ut. Och nedan får ni även några bra sovrumstips att ta med er.

3 tips för ett perfekt sovrum

1. Gå subtilt med färgerna.

Vackra sovrum är tänkta att vara lugnande, bekväma områden, och de bästa färgerna att uppnå är känsliga färgscheman: neutrala färger som vitt och krämer eller en ljus färgpalett som lavendel och ljusblått. Detta betyder inte att ditt sovrum behöver vara tråkigt – om dina favoritfärger är djärva färger, experimentera gärna med olika sätt att lägga till intressanta färger. Prova några djärva slängkuddar; ett upptaget påslakan, täcke eller överkast; eller till och med en intressant målarfärg eller tapet på en accentvägg eller i taket.

2. Se till att du kan röra dig.

Ett av de bästa sätten att ge ditt sovrum en vilsam och avkopplande atmosfär är att fokusera på hur lätt det är att röra sig, eller hur väl du kan gå runt golvytan utan att det känns trångt. Om möjligt, försök att undvika en massa främmande sovrumsmöbler i ditt sovrum så att du inte snubblar över bokhyllor och soffbord eller klämmer dig förbi sängbord för att komma till din säng. Detta är särskilt viktigt i små utrymmen och små rum, där utrymmet är så begränsat att du måste se till att du kan andas. Om du har det särskilt svårt, tänk på extra förvaringsutrymmen du kan implementera, som lådor under din säng.

3. Tänk på den visuella vikten av dina möbler.

Även om enkel rörelse är ett bra sätt att bedöma om ditt sovrum är rörigt eller inte, är det också viktigt hur det ser ut. Varje möbel har en visuell tyngd – till exempel kommer en minimal sängram utan sänggavel att vara mycket visuellt lättare än en tjock sängram med bred sänggavel. När du väljer möbler för ditt sovrum, tänk på de visuella vikterna för varje del. I ett litet sovrums planlösning, gå för en ljus säng och minimalt nattduksbord; i ett högt i tak, överväg en hög sänggavel eller stor väggkonst för att fylla ut utrymmet och dra ögonen uppåt.

Ett bra knep för att ändra den visuella balansen i alla rum är en väggspegel – ljusspeglar kan nästan skapa en negativ visuell vikt, som om de ger utrymme till ditt rum.

Lycka till!

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024