fbpx

Säng med förvaring – 10 snygga sängar

Att ha en säng med förvaring börjar bli allt mer populärt! Kanske för att även allt fler människor bor litet med liten yta. Har man ett litet sovrum, blir det lätt belamrat med grejer. Förvaringen är minimal och till slut drunknar man i sina egna sovrumsprylar. Då är förvaring under säng som en räddande hjälte. Genom förvaringslådor under sängen får ni genast plats med massa mer grejer. Förvara tex filtar, kuddar och täcken n i inte använder, i lådorna under sängen.

LÄS MER: Smart barnrum förvaring – bästa tips nånsin

Här har vi letat fram 10 sängar med förvaring ni kommer att älska!

Säng med förvaring – 10 fynd

Ni hittar sängen med förvaring ovan HÄR

Ni hittar säng ovan HÄR

Ni hittar mörkgrå säng ovan HÄR

Sänglådor lösa

Ni hittar sänglådor ovan HÄR

Barnsäng med förvaring

Ni hittar barnsängen ovan HÄR

Ni hittar furu trären säng HÄR

Ni hittar snygg svart säng ovan HÄR

IKEA SÄNG MED FÖRVARING

BRIMNES IKEA KLASSIKER

3 snabba tips för en smart sovrumsförvaring

1. Överväg rensa bort massa i garderoben

De bästa idéerna för förvaring av sovrummet börjar alla med ett bra utrymme. Gör en inventering av alla föremål som för närvarande förvaras i ditt sovrum och fråga dig själv hur mycket av det du faktiskt använder. Det är troligt att en stor del av din garderob till exempel tas upp av kläder du knappt sträcker dig efter.

Du använder bara 20% av det som finns i din garderob, så att ha en garderobsrensning kan vara bra för att inte bara bestämma vad du vill ha på dig utan också hur mycket du har och om det är några saker du saknar.

2. Ha en inbyggd hylla ovanför sängen

En inbyggd hylla runt sängen med sängbord, är ett bra alternativ för att maximera lagringsutrymmet i sovrummet. Den kan hålla läslampor, nischer för böcker, små lådor för mediciner, stora lådor för extra klädförvaring och kabelhantering för laddningsenheter över natten.

3. Bygg in förvaringen

Bygg en inbyggd alkov och maximera lagringspotentialen hos en skorstensvägg. Att inreda inuti skåp är en superidé om ni har dåligt med plats. Varför inte ha hemmakontoret inuti garderoben?

Vikdörrar stänger undan röran när den inte används och en praktisk pall kan snyggt stuvas undan i eldstadens urtag.

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis