fbpx

Salong Mandorla: ger skönhet inifrån och ut

För ett tag sedan skulle jag bli fotat för tidningen GP hemma hos mig. Såklart valde jag då att lägga sminkningen i professionella händer. Närmare bestämt vände jag mig till Danijel på salong Mandorla som är en härlig liten skönhetsoas mitt i centrala Göteborg.

Salong Mandorla i Göteborg

Stylisten Danijel som driver Mandorla har stor kunskap inom bl.a make up och styling och har även jobbat flera år utomlands i LA. Danijel är en skön person som får varje kund att känna sig väl bemött och omhändertagen.

För alla som vill ha en snygg make up eller tröttnat på ert gamla jag och vill ha en helt ny stil, är han mannen ni ska besöka :)

808d8fd139-sminkkurs  

Jade Massage

Mandorla salong har även en härlig typ av massage kallad Jade massage som jag också provat på. Man ligger på en skön bädd där lavastenar långsamt masserar ryggraden automatiskt till doften av eterisk olja med citrusdoft. Jade massage är en skön kombination av infravärme akupressur och kiropraktik allt på en och samma gång. En massage som gör det enkelt att slappna av, drömma sig bort och glömma vardagens stress en stund.

Efteråt känner man sig både trött och fylld av energi på samma gång. Förutom Jademassage erbjuder Mandorla Klassisk massage, hårborttagning, make up och personal shopping. Ett spa-ställe där insidan och utsidan finner en perfekt balans eller som Mandorla själva säger…

Vissa företag koncentrerar sig endast på utseende, andra bara på hälsan. Vi på Mandorla menar att man inte kan ha den ena utan den andra

c3853426dc-spa_hemma2

Inredningsvis rekommenderar salong Mandorla till alla som vill ha ett tillfälligt avbrott i grå vardag, bli ompysslad och få känna sig som en stjärna för en dag :)

Ha en skön söndag!

LOVE M

mandorla

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis