Saffran för mer sex och bättre humör!

(Innehåller annonslänkar)

Någon mer än mig som är besatt i saffran? På senare år har jag börjat använda saffran i precis ALLT och har insett att denna ljuvliga krydda är så mycket mer än bara smak till tjatiga lussekatter. Nej saffran har magiska egenskaper och för mig som är en riktig hälsohäxa har jag nu själv känt av den gula magin.

Jag har bla. blivit SÅ mycket mer uppåt under vintern av saffran då jag led innan av svår vinterdepression. Tycker även att jag blivit mer skärpt och bloggar bättre av saffranet

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla

Här listar jag bara några av de unika egenskaper denna alla kryddors guld innehar!

lussekatter sex

1. Saffran sex

Saffran innehåller viagra liknande naturliga ämnen som ökar blodcirkulationen till könen. Den ger på sikt bättre sexlust och förbättrar även mäns spermakvalitet. Om man mixar saffran med choklad som även den höjer sexlusten, lovar jag att det blir det rejält åka av på julnatten :)

Även en ny orsak att gnaga i sig några extra torra lussekatter till jobbfikan!

SOMMAR REA FAVORITER

Christmas-Grumpy-Cat-091

2. Är rejält antidepressiv

Detta är inte bara ett löst påstående utan finns studier på. I hälsokost säljs nu tom. ett uppiggande naturmedel med saffran i. Men jag är ingen fan av pillertrillare så jag rekommenderar er att använda kryddan naturligt istället. Använd denna ljuvliga krydda i fiskgrytan, pajen, på pastan, på ugnsgrönsaker ja you name it.

Är saffran inte giftigt då??? nämn nåt som INTE är giftigt numer! Saffran är såklart som alla andra kryddor giftig i HÖGA doser. Men det som är så härligt är att man bara behöver pytteliiiiite saffranskrydda för att det ska smaka gudagott. Tur är ju det då saffranet ju ändå är den dyraste kryddan av dem alla.

varm choklad

3. Saffran i drickchokladen

MARIAS SPECIAL RECEPT: Jag uppfann nyss en ljuvlig dryck jag måste dela med mig av: Koka upp en kopp laktosfri grädde (den är nyttigare:) ihop med en sked Raw cacao. När det kokar strö över lite saffran men inte för mycket av de goda bara. Veva runt häll upp i koppen ringla över lite flytande honung drick och NJUTTTTT detta är DIVINE jag lovar :)

Denna dryck är dessutom om ni använder äkta raw cacao (finns på hälsokost) en jäkla immunförsvarshöjare så ni blir inte sjuka på den kan jag lova. Raw cacao har dessutom blivit utvalt till världens nyttigaste pulver.

Jag menar bara färgen på saker med saffran i är ju antidepressivt!

hälsotips kramp

4. Saffran vid menskramp och sjukdom

Japp även här funkar saffran fint! Denna guldgula skapelse är nämligen starkt kramplösande samt bakteriedödande. Så testa drick en kopp varm mjölk med saffranet och kardemumma nästa gång menskramperna sätter till. Det har nyss även gjorts studier i saffran och Parkinson att kryddan kan förebygga denna hemska sjukdom. Allmänt stärkande för immunförsvaret är kryddan och jag är aldrig sjuk så nåt gör den rätt:)

LÄS MER: FYNDA lyxiga bord i mässing och marmor – bästa fynden nånsin

Man ska självklart inte överdosera saffranet då det då har motsatt effekt. Två påsar saffran i veckan tycker jag är max man ska inta. Det ska krävas så mycket som hela 20 påsar saffran om dagen för att inta giftig dos.

SOMMAR REA FAVORITER

saffranskrydda

Är inte bara god den är gudomligt vacker också!

Fakta om saffran:

Denna krydda hjälper oss på så många vis men den behöver själv människan för att föröka sig och överleva. Saffransplantan klarar sig inte utan oss människor, den är nämligen steril och kan bara förökas med hjälp av omplantering där man delar på lökarna.

Troligen är saffranskrokusen framodlad just för sina stora saffranspistiller och teorin är att man började med det för ca 3000 år sedan på Kreta. Man har hittat saffranspigment från förhistoriska utgrävningar i Iran som är 50000 år gamla, så vi människor tycks alltid ha älskat saffran i alla tider.

OCH vilken saffranstyp ska man köpa ? vilken är bäst i Sverige ? Läs Svts bästitest HÄR

NU förstår ni min saffranspassion och min prydnadskudde narkomani har absolut fått en guldgul konkurrens :)

Saffran fever forever!

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 820 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis