Safe Accounting – en bra redovisningsbyrå online

(I samarbete med Safe Accounting)

Safe Accounting är en digital redovisningsbyrå som erbjuder företag över hela Sverige hjälp med bland annat redovisning och bokföring. Här finns bred kompetens och professionella konsulter. På Safe Accounting vill man göra det enkelt att vara kund, men också att bli kund. Därför har man en prisberäknare, där man som kund själv kan gå in och räkna ut sitt eget pris.

Verksamheten bedrivs från lokaler på Hornsgatan i Stockholm och här finns mycket bred och professionell kunskap samlad under ett och samma tak. Byrån servar kunder över hela landet med ändamålsenliga konsulttjänster inom många olika områden. Stort fokus ligger på att bygga personliga och långsiktiga relationer till sina kunder, samtidigt som man drar nytta av att vara helt digitala.

Safe Accounting är ett certifierat ekonomi- och konsultföretag med mångårig erfarenhet från branschen. Här får ni modern expertis och relevant know-how med utgångspunkt i era egna behov. Byrån erbjuder även ekonomisk rådgivning och hjälp för den som startar eget företag.

Besök safeaccounting.se redan idag och räkna ut ditt pris!

/Maria

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 153 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis