Så hittar ni rätt sandaler till sommaren

Så hittar ni rätt sandaler till sommaren

Vem gillar inte ett par riktigt sköna sandaler? Med sommaren runt hörnet är detta den perfekta tiden på året att välja rätt sommarsandaler. Att välja sandaler kan vara svårt, speciellt på sommaren. Det finns många märken på marknaden. Valet och kombinationerna är väldigt olika, vilket kommer att driva de flesta av oss som är obeslutsamma till vansinne.

LÄS MER: STEVE MADDEN SANDALER ÄR SOMMARENS IT SKOR

Du måste leta efter sommar sandaler som kombinerar dess utseende med komfort, såsom blockklackar och plattformsklackar. Detta för att se till att du inte bara väljer sandaler baserat enbart på mode. Det är viktigt att välja något bekvämt som du kan bära vid olika tillfällen.

Att välja rätt sommarsandaler

Ni hittar sandalerna ovan HÄR

Fotform

Vi har alla väldigt olika fötter. Därför är det viktigt att välja något som faktiskt matchar formen på våra fötter. Börja med att titta på modeller som är den perfekta formen för just dina fötter, och som du tror att du kommer att vara bekväm att bära under lång tid.

Beige sommarsandal ovan finns HÄR

Skostorlek

Sommarsandaler måste ha ett litet utrymme överst på fotbädden. Om fotbädden på sandalerna inte har detta utrymme kan hälen hänga över skons spets, vilket kan vara pinsamt och obekvämt. Därför måste du se till att du provar dem och väljer rätt modell för dig.

Dessutom, om din sko inte sitter tillräckligt, kan det skapa ett stort krångel för dig, eftersom det kommer att få din fot att glida i onödan. Detta kan lägga onödigt tryck på dina fötter. På grund av det överdrivna trycket på fötterna på grund av sandalstorlek kan fötterna bli svullna. Som ett resultat bör du vara mycket försiktig när du köper sandaler. Det måste alltså bli rätt sandaler.

Välj rätt sandaler genom att se till att de känns väldigt bekväma för dina fötter. Ibland kanske du till och med väljer en lite större storlek på sandaler för att se till att de blir bekväma.

Höklackad sandal ovan finns HÄR

Bågstöd

Sandaler är designade för att se och kännas bra. Men det betyder inte att sandaler som ser bra ut och känns bra kommer att vara bra för dina fötter eftersom sommarsandaler är speciellt gjorda lätta och flexibla, men lite uppmärksamhet ägnas åt fotvalvsstödet.

Valvstöd är en nödvändig aspekt för fötternas komfort, avlastning och hälsa. Så när du köper sandaler, särskilt på sommaren, var uppmärksam på valvstödet.

Ni hittar sportig Ecco sandal ovan HÄR

Platta sandaler

Du kanske tror att platta sandaler är det bästa valet för dig eftersom de är bekväma. Du behöver inte lyfta fötterna. Tja, du kanske blir förvånad, men platta sandaler är inte det bästa valet;

En enkel kil eller en liten häl hjälper dig att minska trycket på fötterna. Platta skor, tryck hårt på hälarna, ryggen och anklarna. Det kan orsaka obehag och bli obekvämt efter att ha burit dem ett tag.

Detta är en av anledningarna till att vissa sandaler kommer med klackar eller kilar som inte är mer än 3/4 tum. Detta hjälper till att minska trycket på dina fötter. Dessutom kanske du vill välja sandaler som är vattentäta. Gör det till den perfekta lösningen för de sommardagar som du tillbringar på stranden eller poolen.

Ni hittar platt sandal Ralph Lauren ovan HÄR

En sandal för varje tillfälle

En annan sak de flesta av oss inte tänker på är när vi ska använda dessa nya sommarsandaler: Om du letar efter sandaler som kommer att användas mest vid tillfälliga tillfällen och runt huset, kan vi kompromissa med utseendet och välja något mer bekvämt. Detsamma kan sägas om du ska använda dessa sandaler under långa perioder, se till att du väljer extremt bekväma sandaler.

Om du bara vill ha sandaler för ett speciellt tillfälle, då är det bästa att prioritera utseende framför komfort, då du förmodligen inte kommer att bära dem ofta.

 

Hoppas att ni hittar rätt sommarsandaler nu, de känns viktiga för en skön sommar med långa promenader :)

/Maria

 

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024