(Innehåller Jotex Ellos & Royaldesign annonslänkar)

Det känns som att den moderna garderoben har kommit ut ur den gamla garderoben! Jag menar om man tittar på den nya garderobens nutida outfit, så har mycket förändrats sedan kärvande tradiga trälådor med plastknoppar på 70-talet. Nej den moderna kvinnas garderob står där som en sexig ståtlig springare, redo att varje dag leverera dagens outstanding outfit.

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar som ser lyxiga och dyra ut

Här får ni mina bästa garderob tips hur ni får en lyxig garderob även om ni bor trångt !

Garderob tips

garderober inspiration

öppen garderob sovrum

KÖPTIPS: Lyxiga puffar och inredning till garderob hittar ni HÄR

1. Garderob – öppen lösning

Den öppna garderoben har verkligen naglat sig fast i våra klappande inredarhjärtan. Visst ser det snyggt ut på alla bilder av öppna garderober som kablas ut över cyper space. MEN tänk på att ha kläder i matchande färger och håll garderoben prydlig. I annat fall ser det mer ut som loppis gone bad än en het fashion hörna.

Förvara de kläder som inte gör sig i öppen förvaring dolt. Visa bara upp de senaste inköpen och de snyggaste färgade fynden.

LÄS MER: Hetaste inredningstrenderna 2018 – så här ska ni inreda just nu

inredningsblogg

garderobsinredning

KÖPTIPS: Perfekta tapeter för att pimpa garderoben finns HÄR

2. Pimpa garderobsväggar

I garderoben kan man liksom ta i och våga lite mer än vanligt. Varför tex. inte måla en av väggarna i en starkt rosa färg och ha svartvita tavlor till, hur läckert som helst. Eller tapetsera garderoben med den där SVIN dyra tapeten från Gucci man spanat in så länge men inte har råd med i större rum.

TIPS: Passa på att tapetsera tråkiga askar på samma gång så blir de en snygga personliga förvaringsboxar.

liten garderob tips

inredning garderober

KÖPTIPS: Perfekta lyxiga textilier för garderoben hittar ni HÄR

3. Draperidörr för litet boende

Har man ett litet sovrum i en liten lägenhet, då passar tyg som garderobsdörr perfekt. Fixa garderoben bakom bara så att inte gästen får en chock om han råkar dra i draperiet.

TIPS: Sy draperiet som en gardin och fäst det i taket på en vanlig gardinskena. Här kan man också ta ut svängarna och välja ett lyxigt gardintyg som man spanat in. Det som är bäst med tyg som dörr är att det går att byta ut lätt och ser även ut som en lyxiga gardin.

skohylla garderob

garderober skor tips

KÖPTIPS: Snygga smidiga hyllor och förvaring finns HÄR

4. Skohylla av bokhylla

Har man en lite större walk in closet funkar vanliga bokhyllor kanon som skohyllor. Här är det verkligen lyx till budgetpris som gäller. Inred hyllorna ända upp till taket och ha snygga förvaringsboxar längt upp vid taket.

Billiga inredningsdetaljer till garderoben

garderob inspiration

URSNYGGA detaljer för en fräsch ny garderobsförvaring har Lagerhaus och ni hittar alla saker ovan HÄR

LÄS MER: 6 sätt att inreda med sammet för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Hoppas ni blivit inspirerade nu till att pimpa till garderoben lite extra inför ett nytt år. Kom ihåg det är ALDRIG för sen att komma ut ur garderoben och bli sitt sanna sexiga snygga jag :)

Out of the closet, wild & free !

LOVE M

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

11 Comments

  1. Men vilka grymma garderober! Det med draperi ska jag ta till mig. Tack för fantastiska tips du är bara bäst:) Kram Moa

  2. Ny läsare här som har STORA problem med klädförvaring! Hamnar nog snart i ett sådant där TV-program om folk som hamnat snett i sitt samlande och sparande…

    • Det ser inte alltid bäst ut i mina garderober heller haha :) Men det är aldrig för sent att förändra eller hur:) Kul du hittat hit! LOVE Maria

  3. Intressant det här, vi gjorde nog tvärtom lite när vi renoverade lägenheten . Vi byggde vårat sovrum så att garderoberna skylle få plats . Första gången jag är inne här , men kommer att komma tillbaka

  4. Åh så fin och bra inspiration! Tar till mig typ allt! Vi har ett rätt stort dressingroom i vårt sovrum som kombinerats med förråd. Inte kul… men det är meningen att förrådssakerna ska ut i det nyligen byggda förrådet ute på gården och då ska det fixas och piffas och göras om i garderoben, så tack för tips!!!!
    Och tack för fina ord på min blogg. Vi håller (lagom) hårt i varandra båda två ;) =)
    Kram/Maria

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.