Så får ni ett lyxigt sovrum billigt och snabbt som attan

(Innehåller Ellos Jotex Soffadirekt & Newport annonslänkar)

Alla drömmer om ett lyxigt sovrum! Sovrummet är det rummet som är allra roligast att inreda enligt många. Förmodligen för att vi vistas så mycket i detta sömnens och erotikens rum. Det finns sedan otaliga sätt att glamma till sovrummet. Vill man använda Visa Gold så finns ultra lyxiga lakan från Sheridan att bädda sängen exklusiv med.

LÄS MER: 10 hemliga tips för sexigare sovrum 

Allt fler har dock sämre ekonomi och många studenter kan bara drömma om lyxuösa lakan. Misströsta inte! Eftersom min blogg förespråkar budgetlyx, så har jag självklart några solklara tips. Så här kan ni få ett lyxigt sovrum billigt och som ser ut att kosta tre gånger mer än det gör.

(Innehåller Jotex Ellos Royaldesign Soffadirekt annonslänkar)

Lyxigt sovrum

Vi rivstartar med en av de viktigaste textilierna för en lyxig look i sängen…överkastet! Detta ovan ser ut att kosta fyra gånger mer än sitt pris. Det ger en stilren hotell lyx känsla och finns hos Jysk just nu för bara 359 kr.

Ett megakap till sovrummet om ni frågar mig.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Lyxig matgrupp HÄR  Sänggavel sammet HÄR Solspegel HÄR Sammetspuff HÄR

Basen för att få till ett lyxigt sovrum är en glammig sänggavel. Denna gavel ovan utnämner jag till den okrönta drottningen av budgetlyxiga sänggavlar. Detta fabulösa fynd hittar ni HÄR för bara 2990 kr just nu.

När ni fått dit sänggaveln så börjar ni bädda med stora kuddar längst bak och då passar de stora lila ovan perfekt  ni hittar dem HÄR för bara 149 kr styck. När ni sedan bäddat med de vanliga sovkuddarna framför de stora kuddarna, då är det dags för de små juvelerna kallade prydnadskuddar. De budgetlyxiga kuddar ovan hittar ni HÄR 

Snickra upp de gulfärgade sänglamporna på varje sida av sängen ni hittar dem HÄR

Avsluta bäddningen genom att slänga en lyxig päls lite nonchalant över sängen. Den lyxiga vita pälspläden ovan hittar ni till grymt budgetlyxigt pris HÄR

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar för ett lyxigt hem med wow-känsla

Se på sovrummet ovan! Basen för att få ett lyxigt sovrum är enkelt: 1. Ett stilrent överkast gärna i skimrigt material eller sammet. 2. En lyxig stoppad sänggavel 3. Flera kuddar på lager OCH en päls slängd över sängen är ett måste som pricken över det lyxiga lilla iet.

Lyxigt kan vara lätt och billigt!

LOVE M

KÖPTIPS – REA PÅ INREDNING MED UPP TILL 60 % JUST NU

SAMMETSSOFFOR OVAN FINNS HÄR / SAMMETSSTOLAR HÄR / ÖVRIGA SAMMETSMÖBLER HÄR

Mitt inlägg med inredning med upp till 70 & rabatt hittar ni HÄR

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis