Ryggakuten – med Göteborgs bästa naprapat

Alla ni som har ont i rygg och kropp SE HIT ! Det finns många naprapater i Göteborg men den jag hittat är bara Bäst. Många vet inte att jag lidit av kronisk värk och framför allt ryggproblem i över 15 år. Blev så nyss rekommenderad att gå till naprapat Martin Söderblom på Ryggakuten av ett butiksbiträde.

Efter jag gjort detta är jag HELT SMÄRTFRI i ryggen och detta är det i närmaste ett mirakel jag har kommit. Efter att ha sprungit runt bland massa halvdana terapeuter, hade jag inga förhoppningar alls när jag först besökte Ryggakuten.

Men efter bara TVÅ besök hos Martin är ryggen helt smärtfri och därför vill jag nu dela med mig av detta så fler kan bli friska !

Naprapater i Göteborg

bästa naprapat i göteborg

Naprapater info

Naprapat Martin Söderblom är ett fd. hockeyproffs som sadlat om och nu hjälper många andra idrottare i Göteborg. Han har en otrolig kunskap och förklarar erfaret hur kroppen fungerar kontra smärta utan massa flummig b shit. Behandlingen är individuellt anpassad beroende på problem och består av en mix av kontknäck och tryck på triggerpunkter. Som sagt efter två behandlingar är jag chockad över hur så långtida värk bara kan gå bort helt.

Kliniken Ryggakuten finns på tre ställen i Göteborg Centrum, Sisjön och på Hisingen. Martin Söderblom som jag går hos finns i centrum på Kyrkogatan 44. Ryggakuten erbjuder bara de allra bästa kroppsterapeuterna inom varje område, som består av naprapater och kiropraktorer. Besvär som får hjälp av dessa behandlingar är bla. höftsmärta, huvudvärk, foglossning, ischias, musaram, mensvärk, nackspärr, whiplash och mycket mycket mer. Praktiken drivs av naprapat Patrick Larsson och nedan i videon ser ni honom beskriva hur naparapati funkar.

Jag är som sagt tacksam bortom ord över vad Martin har gjort för mig. När man gått med smärta länge blir det till slut en identitet och utan den blir man förvirrad. Det handlar nu för mig att omfamna livet som smärtfri och frisk och vara evigt tacksam till mirakel-naprapaten Martin Söderblom :)

Alla ni som har värk och bor i Göteborg besök Ryggakuten, ni är bara några kotknäck från smärtfri för evigt !

Ha en fin helg :)

LOVE M

Naprapaten berättar hur det funkar !

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 305 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis