(Innehåller Jotex & ellos annonslänkar)

Jag är SÅ himla glad att min ultimata favoritfärg alla gånger rosa är på tapeten i år. Även om jag inte följer inredningstrender slaviskt så är det alltid kul när något man gillar hamnar på topp. Jag blev besatt i rosa redan som litet barn och jag hade hela flickrummet i skrikigt rosamålade väggar.

Jag vet inte varför just rosa jag vet bara att jag blir så himla pigg och glad varje gång jag ser rosa inredning. Jag har själv massor av rosa inredningsdetaljer hemma och favoriten just nu är kökslampan. Jag är nyss singel och jag säger bara att den kille som ska bo hos mig nästa gång, får ha jäkligt bra kontakt med sitt inre gay-jag haha :)

LÄS MER: Veckans Instagramhem – En rosa dröm hemma hos @interiorbyvanessa

Här följer några klockrena tips på rosa inredning i vår från våra största postorderjättar!

Rosa inredning

rosa inredning

Jag ska såklart börja med att avslöja vart jag köpt min omtalade och älskade rosa kökslampa! Den kommer från butiken lampan.se heter Blyger trots sin ej blygsamma kulör och tillhör märket Watt & Veke.

Jag köpte dock min rosa inredning LÅNGT innan det blev inne i år, så jag är före på färgtrend fronten.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

rosa sittpuffar

Massor av UR läckra puffar och pallar finns att köpa HÄR

Puffar kan användas till SÅ mycket mer än fotpall, de kan agera som soffbord eller som snygg prydnad i Walk in-garderoben.

rosa blommor

Tipset: matcha rosa inredning med svarta detaljer för en mer tuff look i rummet!

Här ovan min barvagn hemma där jag matchat rosa med ett svart lyxigt doftljus.

rosa heminredning

rosa inredning tips

rosa prydnadskuddar

Underskön glammig inredning som de ovan finns att köpa HÄR

rosa barninredningrosa inredning 2

Urgullig rosa barninredning ovan finns att köpa HÄR

rosa inredning soffa

LÄS MER: Fynda billiga bord i mässing och marmor – lyxiga billiga bord

Enligt Feng shui som jag tror på, står rosa färg för försoning, kärlek och förlåtelse. Kan detta med att rosa är rätt just ha något att göra med hur mörkt allt sett ut ett tag i samhället i övrigt.? Att vi vill nu möta ljuset, förlåta det som varit och gå vidare. I mitt fall började den rosa passionen långt innan terror och hat. Den började när allt var oskyldigt och lekfullt och det är precis därför jag valt att skriva om inredning.

Att inreda ska vara som när man var barn, kul, lekfullt, färglatt och gärna i mycket rosa :)

Rosa rockar!

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

10 Comments

 1. Rosa är snyggt! Har dock lila fondvägg i mitt rum så rosa passar tyvärr inte in :(

  • Hej Sigrid :) lila och rosa är annars de absolut bästa färgerna att blanda de gifter sig fint. Testa med rosa cerice och ljusgrå kuddar mot det lila :) Jag har lila och rosa i soffan och det är skitsnyggt, det handlar om balansen i rummet. Lycka till:)

 2. Rosa är fint i vissa nyanser, andra kan bli för mycket. Har rosa kalender i år, visste inte att jag var så modern,hi,hi!!!
  Rosa är faktiskt väldigt snyggt med svart. Jag hade svarta elastabyxor och rosa banlonpolotröja en gång i tiden, för länge sedan och tyckte det var jättesnyggt då.
  Ha det bra!

 3. mickandialog Reply

  Rosa är jättefint. Hare hittat en tantrosa duk på loppis. Har även en bubbigummi- ljustake.
  kramisen

 4. Magdalena Reply

  Hej! Älskar rosa. Var kan man hitta dem rosa kuddarna på bilden för giveaway (inte den släta utan den som ligger ner, tror det är små blommor på den). Urläcker. Vill ha ?????

  • Hej Magdalena ! Well det är bara att ge dig in på min Instagram och tävla så kan du vinna den :) Lycka till! LOVE M

 5. Jättehärligt inlägg om en av mina favvofärger (är väldigt förtjust i turkost också). Jag undrar var ”sminkbordet” kommer ifrån

  • Hej Mikaela kul att du gillar inlägget och visst är rosa bara underbart :) många fina rosa tulpaner nu på våren bla. Jag har dock inte med något direkt sminkbord i inlägget så vet inte vilket bord du menar ??? Om du menar hyllan på bilden med en rund spegel så är den hämtad från Pinterest. Men jag kan tänka mig att de bara satt upp en vanlig hylla och målat över den. Lycka till :)

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.