fbpx

Rosa inredning – helt rätt i den nya tiden

(Innehåller Jotex & ellos annonslänkar)

Jag är SÅ himla glad att min ultimata favoritfärg alla gånger rosa är på tapeten i år. Även om jag inte följer inredningstrender slaviskt så är det alltid kul när något man gillar hamnar på topp. Jag blev besatt i rosa redan som litet barn och jag hade hela flickrummet i skrikigt rosamålade väggar.

Jag vet inte varför just rosa jag vet bara att jag blir så himla pigg och glad varje gång jag ser rosa inredning. Jag har själv massor av rosa inredningsdetaljer hemma och favoriten just nu är kökslampan. Jag är nyss singel och jag säger bara att den kille som ska bo hos mig nästa gång, får ha jäkligt bra kontakt med sitt inre gay-jag haha :)

LÄS MER: Veckans Instagramhem – En rosa dröm hemma hos @interiorbyvanessa

Här följer några klockrena tips på rosa inredning i vår från våra största postorderjättar!

Rosa inredning

rosa inredning

Jag ska såklart börja med att avslöja vart jag köpt min omtalade och älskade rosa kökslampa! Den kommer från butiken lampan.se heter Blyger trots sin ej blygsamma kulör och tillhör märket Watt & Veke.

Jag köpte dock min rosa inredning LÅNGT innan det blev inne i år, så jag är före på färgtrend fronten.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

rosa sittpuffar

Massor av UR läckra puffar och pallar finns att köpa HÄR

Puffar kan användas till SÅ mycket mer än fotpall, de kan agera som soffbord eller som snygg prydnad i Walk in-garderoben.

rosa blommor

Tipset: matcha rosa inredning med svarta detaljer för en mer tuff look i rummet!

Här ovan min barvagn hemma där jag matchat rosa med ett svart lyxigt doftljus.

rosa heminredning

rosa inredning tips

rosa prydnadskuddar

Underskön glammig inredning som de ovan finns att köpa HÄR

rosa barninredningrosa inredning 2

Urgullig rosa barninredning ovan finns att köpa HÄR

rosa inredning soffa

LÄS MER: Fynda billiga bord i mässing och marmor – lyxiga billiga bord

Enligt Feng shui som jag tror på, står rosa färg för försoning, kärlek och förlåtelse. Kan detta med att rosa är rätt just ha något att göra med hur mörkt allt sett ut ett tag i samhället i övrigt.? Att vi vill nu möta ljuset, förlåta det som varit och gå vidare. I mitt fall började den rosa passionen långt innan terror och hat. Den började när allt var oskyldigt och lekfullt och det är precis därför jag valt att skriva om inredning.

Att inreda ska vara som när man var barn, kul, lekfullt, färglatt och gärna i mycket rosa :)

Rosa rockar!

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis