fbpx

Världens bästa stränder för sex och romantik

Finns det någonting mer romantiskt än att ligga tätt intill varandra på en avlägsen strand, lyssna på vågorna och bara njuta av varandras sällskap? Kanske ta en promenad genom en romantisk skog, komma tillbaka för några cocktails och sedan titta på solnedgången tillsammans. Här listar vi några av de bästa stränderna i världen, när det kommer till chanser till intimitet, i avskildhet och under bar himmel.

Romantiska städer i all ära, men ingenting slår en romantisk strand där man kan vara med varandra utan att någon annan ser på. Det finns många romantiska stränder i världen, men många av dessa är tätbefolkade och erbjuder inte någon chans till egentid. Därför listar vi här tre stränder där ni enkelt kan smita undan och, kyssas, smekas och till och med ha sex!

En privat strand på Maldiverna

Maldiverna erbjuder inte bara en strand, utan ett enormt antal stränder, fördelade på 1200 öar. Här finns några av de mest romantiska koncept som du kan hitta i världen. Ni kan bo i en bungalow och ha er alldeles egna strand. Njut av all inclusive där ni kan serveras drinkar på löpande band och bara koppla av tillsammans.

Det är ganska dyrt att resa till Maldiverna och om ni vill ha en egen strand med egen bungalow, så kostar det ännu mer. Men det är värd varenda krona! Ni kommer få minnen för livet. För er som vill älska på stranden, finns det bra chanser till detta, då man kan få privat strand och där ingen andra människor syns till. Men självklart kan någon komma gående längst stranden. Kanske att denna spänning kan krydda till kvällen lite extra?

The Baths – Virgin Gorda

På Jungfruöarna i Västindien hittar vi denna omåttligt romantiska strand, som ligger på den södra delen av ön Virgin Gorda. Hit kommer många par för att fira sin smekmånad. Ön är känd för sina många vulkaniska stenar, som lägligt nog erbjuder diskreta och privata platser för par som vill ta romantiken till sin spets.

Landskapet och havets former gör att solnedgångarna här blir magiska. Här kan ni sitta och hålla om varandra och prata om livet, framtiden och vad ni har för drömmar tillsammans. Det är är den perfekta settingen för er som vill avsluta kvällen med att älska på stranden. Ingen kommer se på, förutom månen och stjärnorna.

Reduit Beach – Saint Lucia

På ön Saint Lucia finns en av världens mest romantiska stränder, nämligen Reduit Beach. Stranden sträcker sig långt längst med kusten och består av magisk vit sand och härligt rent och klart vatten i havet. Här finns det många avkopplande barer som ligger utmed stranden och som inte erbjuder något galet partyliv, utan romantik, lugn musik och vacker utsikt.

Här kan man sitta och sippa på en cocktail och prata om allt! Bakom stranden finns stigar och skogar, om man vill ta en promenad och uppleva mer av naturen. Sedan kan man komma tillbaka till stranden och koppla av. Hela denna plats fullkomligen andas romantik och här kan man spendera dagar utan minsta antydan till hemlängtan.

Vanliga frågor om romantiska stränder

Det är många av oss som vill komma bort från kalla och dystra Sverige och få uppleva magiska stränder, med romantis, god mat, vackra vyer och kanske till och med sex under bar himmel! Frågorna är många inom detta ämne och här besvarar vi några av de vanligaste.

Får man ha sex på en strand?

Inte överallt! Lagen ser mycket olika ut från land till land. Faktum är att i vissa länder kan du till och med få fängelse om du blir tagen på bar gärning när du älskar på stranden. Kolla upp vad som gäller i det land du besöker och se till att vara diskret!

Vart finns världens mest romantiska stränder?

Karibien och västindien kryllar av romantiska paradisstränder där det finns goda chanser till att finna stränder som fligge i avskildhet, vilket är en förutsättning för att det ska bli riktigt romantiskt.

Hur hittar man romantiska stränder?

Romantiska stränder marknadsförs intensivt av många resebolag. Men tänk på att dessa stränder ofta har mycket folk, vilket kan ta bort känslan av avskildhet. Titta därför efter romantiska områden och försök hitta mindre hotell, alternativt bungalows.

Sammanfattning – stränder för romantik och sex

Vem vill inte komma iväg till en romantisk strand där man kan ligga i enskildhet och mysa med den man tycker om? Det finns många romantiska stränder i världen, men inte lika många som erbjuder just avskildhet. I den här artikeln har vi listat tre exempel på några av de mest romantiska stränderna i världen och där alla stränder har en sak gemensamt – dom är upplagda för intimitet, romantik och om du har turen på din sida, även sex!

Kom ihåg att sex i offentligheten, hur upphetsande och romantiskt det än kan vara, många gånger inte är lagligt och kan leda till böter eller i värsta fall fängelse. Det absolut säkraste sättet är att boka en bungalow på stranden och mysa där, eller så kan man ju så klart ha lite förspel på stranden för att sedan förflytta sig till hotellrummet.

Lycka till med ert äventyr och låt romantiken flöda!

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis