Top 4 mest romantiska stränder i världen

Top 4 mest romantiska stränder i världen

När det kommer till romatiska stränder finns det många på dennna vackra planet. Många nyförlovade eller nygifta par vill gärna fira sin kärlek på en romatisk strand. Det krävs dock lite resarch då man inte vill hamna på nån riffraffig white trash strand alá playa Mallorca. Nej ska man ha en romatisk vistelse måste stränderna vara mer privata och inte så folktäta. Jag var själv i Portugal och Algarve förra året. Där finns massa fina milslånga stränder. Men denna listan jag gjort idag visar bara stränder utanför Europas gränser.

Läs mer: TOP 3 VÄRSTA OCJ BÄSTA AIR BNB BOENDEN NÅGONSIN

Här får ni top 4 mest romatiska stränder i världen! Väl värda att  besöka med er partner minst en gång i livet.

Long Bay Beach – Turks & Caicos

Long Bay Beach på Turks & Caicos är så otroligt vacker och romantosk att ord fattas beskriva den. Hela ön Turks & Caicos är bedövande vacker, rena paradiset. Fly hit med din älskling för några heta romatiska dagar och nätter. Stranden är även ett kiteboarderparadis. Det är den perfekta stranden att lära sig kiteboard eftersom den ligger på öns blåsiga sida och har riktigt grunt vatten. På vindstilla dagar är stranden praktiskt taget tom, och då är även stranden perfekt för tex. en romantisk picknick.

En notis: Long Bay Beach har fler privata bostäder och semesterbostäder än de flesta andra stränder, så se till att njuta av stranden med respekt. Observera också att det inte finns många bekvämligheter längs stranden med minimala hotell och restauranger. Detta är stranden för par som vill vara helt privata med varandra.

Long Bay Beach i Turks och Caicos erbjuder även ridturer på hästar, vilket jag rekommenderar starkt!

Anakena Beach – Easter Island

Detta är definitivt ett udda val att starta den här listan men ni kommer snart att se varför. Stranden ligger utanför kusten i Chile och är en av de ikoniska platserna som varje diehard resenär borde besöka. Ön är bebodd av endast 7750 människor och den är ett komplett privat paradis. Den är känd för sin vulkan och för tusentals år sedan vandrade nomader runt på ön. Anakena beach är en av de vackraste stränderna på ön och ett ikoniskt turistmål, mycket på grund av dess statyer. Anakena Beach är nämligen känd för de överdimensionerade statyerna som finns överallt. Statyerna, vanligtvis kallade mouais, finns över hela ön, och det finns det nästan 1 000 olika statyer.

Anakena Beach är därmed ett säkert romatiskt kort om ni både vill uppleva en privat strand, men även spännande monument.

Playa del Amor – Mexiko

Vilken bättre strand i denna lista passar bättre kärlekens strand, som ligger i Mexiko. Detta
dold pärla finns på Marietas Island, där den har varit känd som den mest romantiska
stranden i hela Mexiko. Även om stranden har fått mycket attraktion de senaste åren vet ingen hur den helt kom till. Playa del Amor ser ut som en krater men för de flesta forskare och geologer ser det inte ut som naturen kan skapa så vacker unik design. Marietas Island har använts som en militärbas i några år, och många har spekulerat att stranden skapades efter en bomb explosion. Även om det är omöjligt att säga, kan jag försäkra att inga bomber kommer att sprängas medan ni besöker stranden.

Bara mysteriet i sig gör att Mexicos love island är väl värd ett besök.

North Shore Oahu – Hawaii

Finns det något bättre sätt att avsluta den här listan än med den perfekta romantiska platsen, Hawaii. Det är inte alla intresserade av historia eller monument, några av oss är mer sportiga. För er som gillar lite sport och gillar att dela det med din andra hälft, har North Shore Oahu mer än du någonsin kommer att behöva. North Shore Oahu ligger på Hawaii och har några av de bästa surfpauserna runt världen. Varje år åker tusentals dit bara för att titta på surftävlingar. Den vackra landskap och varmt vatten, tillsammans med några av de mest spännande vattensporterna gör North Shore Oahu – den perfekta romantiska platsen för dig som älskar sport. Runt North Shore Oahu finns två huvudstränder du bör besöka, Sunset Beach och Waimea Beach. Det finns också andra aktiviteter som du kan göra runt North Shore Oahu, som besöker Laie Falls. Det finns även ett naturligt vattenfall som ligger nära stranden.

Denna vackra strand ger både det perfekta lugnet och en aktiv romatiskt semester för båda partner.

Visst är de vackra dessa romatiska stränder i exotiska miljöer? Om ni sen blir trötta på att bara ligga på stranden. Då finns massor av snygga hotell att övernatta i i områdena. Ta ett break och bara stanna inne med partnern en dag. Varför inte spela lite spel med campobet casino och dryga ut semester kassan. Eller bara njuta av varnadras sällskap och ha passionerat sex hela dagen lång :)

Sen nästa morgon vaknar ni till utsikten av en av världens vackraste stränder, DET är semester i toppklass det!

LOVE M

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024