Restylane skinbooster på faceclinic i göteborg

Restylane skinbooster på Faceclinic i Göteborg

Så här i gränslandet mellan sommar och vinter är det lätt att huden blir i obalans! Man kan lätt känna sig glåmig och ful med andra ord. Jag har då en kanon behandling att rekommendera er och det är Restylane skinbooster. Jag har nog testat ALLT innan inom hudvård med ganska kassa resultat men detta är en behandling med riktiga bestående resultat. Det bästa är att ju fler behandlingar man gör ju mer föryngrad blir huden inifrån, det är verkligen som att stanna tiden och sedan vrida den tillbaka.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla

Ser man dessutom 10 år yngre ut på köpet gör ju inte det behandlingen sämre!

Faceclinic

faceclinic

Helena Brenke med en underbar personlighet och en talang för det där med nålar på rätt ställe:)

Jag går alltid och gör dessa behandlingar hos underbara Helena på Faceclinic här i Göteborg. Hon är verkligen vass på det där med sprutor på rätt plats och fillers. Det bästa är att allt känns så tryggt när man är hos Helena, nästan som hon är ens bästa vän och inte hudvårdsterapeut.

Helena berättar även ingående om alla behandlingar hon utför och vad som ser bra ut och inte. Många filler behandlare vanställer ansikten mer än förskönar, men detta behöver man aldrig oroa sig för på Faceclinic. Helena strävar alltid efter att ta fram det bästa från varje kunds utseende. Resultatet blir ett tio år yngre ansikte med ett strålande naturligt resultat och man ser ej ut som en uppumpad sk. filler-bitch.

Sedan är ju Helena en bra face förebild då hon själv är så jäkla snygg och fräsch. Man vill ju inte bli behandlad av nån som ser ut som ett filler behandlat missfoster:)

fullsizerender

Här är Helena i full fart med att behandla en dam med Botox. Som sagt man ligger alltid i säkra trygga händer när sköna Helena är igång med nålarna. Vill man vara fin får man lida lite pin, men efter ett tag känns det knappt jag lovar.

 

Faceclinic Göteborg

Vill ni besöka Faceclinic och super proffsiga Helena här i Göteborg så ligger kliniken vid Stenpiren i Citysjukhuset på Lilla badhusgatan 2. Faceclinic använder bara etablerade väl pålitliga fillers och absolut inga permanenta fillers som kan förstöra hela ansiktet. Det finns inga cremer i världen som ger det resultat fillers ger, så det bara.

Jag rekommenderar ALLA Restylane skinboosters oavsett ålder, om ni vill se fräschare och yngre ut snabbt. Just nu har även Faceclinic rabatt på fillers i kindben, så om ni känner er håliga i ansiktet och tappat mullig volym på kinderna är detta en perfekt behandling att göra. Det som gör att vi ser åldrade ut är helt enkelt förlust av volym i ansiktet. Huden tappar fett och kollagen med åldern och det är detta Restylane och Juvederm fillers återställer igen.

Fillers forever!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024