Restips städer: Stockholm + vår = SANT

(inlägget innehåller supersavertravel annonslänkar) Hej på er snyggingar ber om ursäkt att jag haft ett uppehåll men jag var tvungen att resa bort en snabbvisit till vår vackra huvudstad. Jag börjar med att annonsera ut vinnaren till Lampgallerians tävling och det blev Ann-Kristin som vann GRATTIS till en lysande vinst:) Ni andra TACK och jag kommer snart med nya rykande heta tävlingar.

Nu till dagens inlägg där jag vill berätta att jag är VÅRKÄR iiiiii Stockholm, denna våran underbara magiskt vackra Svenska huvudstad. Jag har inte haft så många restips städer ännu så nu är det verkligen dags.

LÄS MER: 4 Afternoon tea ställen i Göteborg ni måste besöka

INGET slår Stockholm i gassande solsken om våren och här är därför en liten Best-of-sthlm-vår-special:)

stockholm resguide

Restips städer: Stockholm på våren

stockholm stad

RESTIPS: Sugna på att ta en snabbis till solen? Billiga flygstolar hittar ni HÄR

Bästa TÄNKBARA soliga vårväder hade jag denna veckan när jag blev tokkär i Stockholm. Alla gamla hus, vattnet som glittrar i solen, och alla TREVLIGA Stockholmare, JA det är en stor MYT att Stockholmare är dryga mot Göteborgare.

Faktum är att en man tom. erbjöd sin plats på bussen DET hade aldrig hänt i Göteborg TRO MIG :)

stockholm resetips

Ska ni göra en selfie gör den med Stockholm som bakgrund:)

stockholm restips

Tips ta en vandring runt Skeppsholmen och besök Moderna museet, samt NJUT av solen som glittrar i vattnet runt om.

restips gamla stan

RESTIPS: Superbilligt paketpris på Flyg + Hotell får ni HÄR

Gamla staan är mysigt som faaaan  men se till att vässa lokalsinnet i alla slingriga gränder och ha bekväma promenadskor:)

restips stockholm

Restips städer: Gamla stan

dhurgården stockholm tips

Jag tog mig ut en snabbis till UNDERBARA Djurgården Stockholms absolut vackraste grönområde. Jag gick förbi ett unikt fågelreservat med häckande hägrar det va mäktigt att se. Sedan åt jag en rejäl strömmingsmacka på cafe kruthuset ett båtcafe utan några onödiga krusiduller.

LÄS MER: 7 butiker i Haga ni bara MÅSTE besöka innan ni dör

Jag rekommenderar ALLA ett naturbesök utanför Stockholm ni kommer inte att ångra er och all stadsstress går ner BUMS:)

rosendal tips

Ett ställe jag VARMT rekommenderar är vackra Rosendal med omnejd. De har även ett urmysigt cafe samt butik med massor av godis för alla trädgårdsfantaster. I butiken finns massor av inhemska produkter som honung, marmelad och nybakt bröd.

stockholm tips

Det var påsk för fulla muggar i Rosendals trädgårdsbutik:)

rosendal slott

Jag harv aldrig varit i Stockholm på våren tidigare så detta var en upplevelse över all förväntan. Jag bodde i gamla stan under min vistelse och jag kommer berätta mer om mitt boende snart på Inredningsvis:)

Göteborg min gamla hemstad i alla ära men om våren är Stockholm bara BÄST:)

Ha en härlig solig helg!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

2 kommentarer

Hannele på Hisingen lördag, mars 21, 2015 - 10:53

Hisingen + vår = SANT ♥

Svara
Caro* onsdag, mars 25, 2015 - 23:00

Wonderful photos ! My parents were in Stockholm last weekend, this city looks beautiful :)

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer 204 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis