Renovera och förnya hemmet med Lunda Snickerier

Sugna på att renovera hemma det kommande nya året? Då ska ni se hit för nu tipsar jag om ett riktigt bra snickeri som utför både renovering och nytillverkning inom det mesta inom hemmet. Det är extra inne det kommande året 2018 att förnya gammal inredning och bevara istället för att slänga. Att tänka miljöriktigt och välja trä som är behandlat med respekt från trädfällning till sista spiken är fast.

Detta är något som Lunda Snickerier tagit fasta på och här är bara några exempel på renoveringar och nybyggen de har gjort och erbjuder.

Renovera

Nytillverkning av trappor!

Trappor är en populär del av Svenska folkets inredning och vad är väl vackrare än en nytvättad trätrappa. Här ser vi ett exempel på nybygge av en ursnygg ektrappa som Lunda Snickeri tillverkat.

Fönster före

Fönster efter renovering

Renovering av brandskadade fönster!

Vad är väl värre än en brand? Inget! Men det finns hopp för vissa delar av huset att överleva brandskadorna. Fönster tex.. och här ser ni renoverade brandskadade fönster före och efter. Både skrämmande och hoppfullt på samma gång.

Här ser vi ett av proffsen på Lunda Snickeri in action att tillverka nya dörrar i gammal vacker stil.

Nytillverkning dörrar!

Här ser vi nytillverkning av ytterdörrar i gammal stil. Dörren är ett sådant viktigt statement på huset, så bäst att tänka efter noga vid dörrvalet.

Ljudisolerade fönster!

Detta är nog något de flesta vill ha hemma men inte många har, iaf inte i gamla hus. Jag talar om ljudisolerade fönster. Jag skulle själv vilja ha det framför allt i vardagsrummet där jag jobbar, då den jäkla sopbilen går mig på nerverna när jag jobbar:)

Hotelltrappa mitt i tillverkningsprocess!

Nytillverkning av trappa på hotell!

Jag är kär i trappor så måste bara slänga in en jäkla snygg trappa till. Detta är en trappa på ett hotell i Sverige och det är Lunda Snickerier som står för detta mästerverk också.

Lunda snickerier håller till i en maskinpark på Gastelyckan i Lund. Här erbjuder detta moderna snickeri individuellt anpassade snickerilösningar för både företag och privatpersoner. Fokus ligger på individuellt utförda renoveringar och nybyggen där kvalitet kommer före kvantitet. Lunda snickerier riktar sig till alla kräsna som bara nöjer sig med allra bästa genuint utförda arbete.

Fokus på miljön ligger även Lunda varmt om hjärtat. Därför använder de sig mestadels av lokala leverantörer och samarbetspartners. Lunda snickerier strävar efter att utvinna så mycket som möjligt ur deras egna råmaterial och spillet som blir över källsorteras och återvinns.

Ett modernt miljövänligt snickeri rätt i tiden, som aldrig tummar på kvaliteten och som individanpassar arbetet, det sammanfattar bra Lunda Snickerier.

Det är ju ett nytt år alldeles bakom hörnet och då vaknar även lustarna att förnya och göra om på hemmaplan. Jag själv kommer att rivstarta året med att göra en totalmakeover inredningsmässigt i vardagsrummet, då jag är riktigt trött på den gamla dekoren. Det känns alltid bättre att göra om efter årsskiftet tycker jag, nytt år nya tag liksom…ja ni vet nog vad jag snackar om:)

Nytt år, nya möjligheter och nya inredningsplaner!

LOVE M

 

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis