Relax golf weekend på Båsenberga Hotell & Konferens

(I samarbete med Båsenberga Hotell & Konferens)

Vi har haft en av de mörkaste perioder någonsin på resefronten i hela Europa. Friheten att resa utomlands som förut är borta nu och det känns oerhört tungt. Men ett ljus i mörkret är att vi i Sverige från Juni är tillåtna resa runt i vårt eget land. Detta får bli ersättningen denna sommar från utlandssemester. Att vi istället kan resa runt och upptäcka nya outforskade ställen i vårt vackra Sverige. Jag kom ihåg när jag var liten, varje sommar åkte vi alltid på bilsemester runt hela Sverige. Det var de bästa somrar i mitt liv och det va minst lika spännande se nya platser hemma som utomlands när man var barn.

Hos Båsenberga Hotell & Konferens kan ni avnjuta en perfekt golf weekend!

Framför allt är Båsenberga Hotell & Konferens alla golfälskare dröm. Hotellet ligger praktiskt mitt på golfbanan så man behöver inte gå långt för att börja avnjuta en härlig golfweekend. Golfbanan heter Vingåkers Golf och ligger inbakad med lummig grönska och vatten omkring. Här kan både nybörjare och erfarna golfare testa på den välskötta 18-hålsbanan.  Golfklubben erbjuder också grupplektioner, par lektioner och singellektioner med deras tränare.

Själva hotellet Båsenberga Hotell & Konferens är känt för sin trevliga personliga personal och genuina känsla. Det finns tid att slappna av på relaxavdelning med bastu. Eller bara avnjuta en lyxig middag eller frukost. Många golfälskare besöker hotellet och därför har de ett speciellt prisvärt golfpaket för alla gäster.

Stay safe och stay in Sweden!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 163 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis