fbpx

Underbar Regndroppsmassage i Göteborg

Vi avslutar denna SPA-må-bra-vecka med ett tips på en härlig behandling. Jag har nämligen varit och provat på en urgammal massage-teknik kallad regndroppsmassage i Göteborg där jag bor.

Tekniken härstammar från början från Indianerna och jag har alltid högaktat allt de gör både medicinskt och andligt. Jag tror på att det finns så mycket mer runt oss än vad ögat ser och om vi bara är öppna för det andliga och okända blir livet bra mycket mer spännande :)

Regndroppsmassage i Göteborg

 

Jag fick behandlingen utförd på ett terapi-center här i Göteborg som heter Atlantiswellness, de erbjuder många olika behandlingar, bl.a. osteopati, lymfdränage, kinesiologi, stresshantering m.m. och ligger mitt i centrum vid Vasastan. Terapeuten jag hade hette Lise Slåttnes och hon är en mysig kvinna med mycket kunskap om både det andliga och fysiska.

Regndropssmassage i Göteborg

Så vad är då Regndroppsmassage?? Här följer lite info om den ljuvliga behandlingen.

Vid behandling av Regndroppsteknik/massage används speciella eteriska oljor från märket Young living, de oljor är annorlunda t.o.m går att dricka. Young Livings oljor används i kombination av lätt beröring och massage och kraften i de eteriska oljorna av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor läggs på kroppens reflexpunkter, både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning. Behandlingen avslutats med en behaglig ansiktsmassage.

Kroppens egna nervimpulser

Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.

Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.

Humör och välbefinnande

Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.

Regndroppsteknik/massage är sammanfattat en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.

Mer än bara fysiskt

Jag rekommenderar er varmt att prova på denna härliga massage som går djupare än på bara fysiskt plan. Och letar ni riktigt bra regndroppsmassage i Göteborg rekommenderar jag att ni hoppar in till Atlantiswellness och provar på antingen Regndroppsmassagen eller någon annan skön behandling. De har garanterat något som passar alla :)

Hoppas ni gillat min SPA-vecka och fått lite inspiration till att prova på något nytt.

Ha en härlig solig helg snyggingar :)

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis