fbpx

REA på lyxig sovrumsinredning med upp till 50 % rabatt

(Innehåller Jotex & Soffadirekt annonslänkar)

Hur många gånger har man inte sett lockande REA-budskap för att sen inse det var bara skräpvaror som såldes ut. Varor som ser ut som nåt katten spytt upp på mattan hemma. MEN när Jotex har REA är det raka motsatsen och man kan göra riktiga kap på superfin lyxig Jotex inredning. Det Jotex är speciellt bra på är det där med textilier till låga priser men ändå med rejält exklusivt utseende. Jag har själv ett av Jotex nyare rosa överkast i sammet och är så nöjd med det. Min katt ligger på det ofta men den sortens polyestersammet drar inte till sig hår och fungerar alldeles utmärkt med husdjur.

LÄS MER: Veckans inredningsfynd under 1000 kr – soffbord

Här får ni nu veckans REA-fynd med rejäla rabatter upp på lyxig sovrumsinredning med upp till 50 % rabatt. Att fynda vackra textilier är absolut något av det bästa i online shopping sfären.

Lyxig sovrumsinredning

Foto: @interiorbylindawallgren

Överkast ovan finns HÄR Gula prydnadskuddar HÄR Vit lyxig viskosmatta HÄR

Se så vackert superproffset inom inredning @interiorbylindawallgren har bäddat med grått överkast. Att mixa brända gula toner med silvrigt grått är en väldigt vacker kombo. Även rosa och grått gifter sig fint.

Sängkläder ovan med rabatt hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Sovrumsmöbler med rabatt ovan finns HÄR HÄR HÄR och HÄR Ännu fler sovrumsmöbler med rabatt just nu HÄR

Ljuvligt exklusiva sovrumsmöbler just nu med rejäl rabatt. En sängbänk i sammet kan förändra sovrummet på nolltid till en lyxig hotellsvit…..fast hemma :)

Billiga gardiner ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Gardiner med rabatt ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Hissgardiner ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

REA på mörkläggningsgardiner just nu så skynda fynda då det bara gäller veckan ut. Visst är vårsolen alldeles underbar UTE, men fasen inte i sovrummet på morgon en bakis Söndag sovmorgon :)

Produkter ovan finns till REA-pris HÄR HÄR HÄR och HÄR

När ni inreder med kuddar i sovrummet så tänk lager på lager. Ha gärna tre lager kuddar för den där lyxiga hotellkänslan vi alla vill ha. Det vill säga börja med några stora kuddar längst bak vid sänggaveln. Sen lägger ni de ”vanliga” mellanstora sovkuddarna. Sist men inte minst vslutar ni längst fram med några snygga lyxiga prydnadskuddar, gärna med nån skön färg. VOILÀ! ni har en lyxig säng på nolltid.

Vackra örngott ovan hittar ni HÄR HÄR HÄR och HÄR

Småbord som sängbord

Bord ovan hittar ni: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

De vanliga sängborden med låda börjar bli sällsynta. Numer inreder man hellre med snygga småbord. Här har jag samlat mina småbordsfavoriter som passar både vid soffan och vid sängen. Det är inte rea på dessa bord men de har redan rejält låga priser.

Sänggavlar ovan hittar ni billigt just nu 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Sänggavlar ovan med rabatt HÄR och HÄR

Inget kan förvandla ett sovrum så snabbt till en lyxig hotellsvit som en sänggavel i sammet. De gavlar ovan har REA-pris just nu så skynda fynda :)

Foto: @homebymartina

LÄS MER: Så inreder ni uteplatsen lyxig billigt – uteplats tips

Utöver det så har det vart sol varje dag ett tag här i Göteborg nu. Man blir nästan chockad att se solen efter så lång tid av grått och mörker. Men det är det som gör den långa vinterväntan värt besväret, förändringen när ljuset kommer.

Nåt annat som är i sto förändring är min blogg. Jag håller på med ett stort webprojekt just nu som jag snart kommer gå ut med. Det får bli min lilla cliffhanger hemlighet. Men jag lovar att nyheten kommer göra alla som älskar att fynda inredning rejält glada det kan jag lova :)

Ha en kanon helg nu och njuuut av vårsolen :)

PUSS M

REA fynd SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis