fbpx

Julklappar både miljövänliga och rättvisa

Det är inte bara julen som är en högtid, det är även hög tid för köp av alla julklappar. Det jag har kommit på är att näthandel är rena miraklet när det gäller just julklappsköp.

Varför rusa runt bland tusen andra stressade myrliknande folk i julklappskaos, när det bara genom några enkla knapptryck går att få en full tomtesäck av julklappar levererad direkt utanför dörren. HMMM ganska lätt val :)

Julklappar

Hos butik Werannas kan ni handla julklappar med gott samvete då allt är hundra procent ekologiskt och rättvist tillverkat. En modern butik helt i tidens anda.

 

inredningsideer

presentpapper

inredningstips

badrumsinredning

inredningsblogg

prydnadskuddar

julklappar

uggla

Julklappar

[hr]

Det som kan vara svårt är att välja vilka butiker på nätet som har det bästa julgodiset. Jag ska nu därför agera julklappshelgon och frälsa er från dåliga presentköp :)

Det sägs att naturlighet varar längst och det har nätbutiken Werannas tagit fasta på. De har ALLT i julklappsväg man kan tänka och dessutom är det mesta handgjort, vilket känns helt rätt i tiden.. Från sköna spaprodukter, handgjorda leksaker till mysiga ljus och vackra broderade sidenkuddar. Jag personligen älskar deras badserie Chakra med härliga lavendelfärgade badhanddukar, ger rätt Provencekänsla till lavendelbadet:)

Werannas ägare åker själv runt och handplockar unika varor från hela världen som sedan säljs i butiken. Konceptet är naturliga handgjorda produkter och rättvisemärkt handel till varje pris.

Jag ger helt enkelt Werannas högsta betyg på Var-hittar-jag-rätt-julklappar-i-år-listan och vem vill inte köpa rättvisa julklappar med gott samvete.

Har ni gjort några heta julklappsinköp ännu???

Ha nu en härlig dag, sötnosar!

LOVE M

werannas

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis