Rabatt på lyxiga orientaliska möbler

(I samarbete med Baazar)

Letar ni lyxiga orientaliska möbler till bra priser? Sluta då leta för i detta inlägget tipsar jag om ursnygga möbler med den där exotiska orient känslan. Jag har alltid älskat möbler med touch från fjärran Öster, de ger en varm ombonad känsla och sticker ut. Ett orientaliskt skåp passar även utmärkt att förvara massor av dukningsdetaljer i. Inreder man med färgstarka orient möbler, se då till att tona ner resten av inredningen. Annars kan det bli för mycket färgintryck.

Med ett vackert Kinesiskt skåp som det ovan förvandlas vilket rum som helt till ren orientmagi.

Stilren svart TV-bänk finns HÄR

Butiken Baazar fokuserar helt på orientaliska möbler och har gjort det ända sedan 90-talet. Grundidéen var att ge Sverige det som inte fanns så mycket av innan. Det vill säga gamla Kinesiska möbler renoverade på ett varsamt sätt i hemlandet Kina. Alla möbler köps upp från den Kinesiska landsbygden och renoveras sedan miljövänligt innan de sänds över till Sverige. Det ger även värde i att gamla möbler återanvänds och ger liv till ett nytt hem i Skandinavien. Vi behöver mer värme och mystik i vår annars kalla inredningsstil och då passar dessa orient möbler perfekt.

Sagt av Baazar om deras möbler

Alla våra möbler renoveras eller tillverkas enligt tusenåriga traditioner på en liten verkstad i Kina. De gamla möblerna köper vi upp på landsbygden i Kina, Tibet och Mongoliet. På det sättet återvinner vi gamla trotjänare som får ett nytt liv i hem över hela världen. Vi sparar på naturresurser och bevarar ett gammalt hantverk. Denna verkstad har en tydlig miljöprofil och betalar sina medarbetare bra och inget barnarbete förekommer.

Det känns som ett bra möbelval från många olika aspekter. Spana in Baazars stora Wintersale just nu! Där kan ni fynda allt från bord och TV-bänkar till gamla vackra Kinesiska skåp.

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 419 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis